Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Baby Center Osijek - najava otvorenja

Nakon trgovina u Zagrebu i Splitu, ovaj petak, 20. lipnja BABY CENTER otvara i vrata svoje prve trgovine u Osijeku u shopping centru PORTANOVA.

Nakon trgovina u Zagrebu i Splitu, u petak, 20. lipnja 2014. BABY CENTER otvara i vrata svoje prve trgovine u Osijeku u shopping centru PORTANOVA.

U ugodno uređenoj trgovini, na 600 m2 očekuje vas najbolje iz ponude Baby Centra:

 • Široka ponuda igračaka, s posebnim naglaskom na kvalitetne igračke, najnovije trendove, bicikle, tricikle i sve potrebno za igru na otvorenom.

  Vaša će djece sigurno uživati u biranju Lego kockica, društvenih igara, kreativnih igračaka, akcijskih junaka, kamiona ili Disneyevih plišanaca...
  U Baby Centru poseban naglasak stavljen je na edukativne igračke uz koje će najmlađi razvijati svoje sposobnosti i potencijale - drvene igračke, Fisher Price, BlueBox, Tomy. Roditelji, bake i djedovi upoznat će i sjajnu ponudu Smart Trike tricikala koji rastu s djetetom. Od 9 mjeseci do 3. godine - Smart Trike idealan je dar za svaku obitelj. U vikendu otvorenja, samo u trgovinu u Osijeku uz popust od 20%.

 • Najkvalitetnija oprema za bebe uz široki izbor kolica, osnovni namještaj za opremanje dječjih sobica, razna pomagala za trudnice, mame i bebe. Posebnu pažnju polažemo na kvalitetan izbor autosjedalica koje su najvažniji dio asortimana Baby Centra - jer sigurnost djece u Baby Centru je na prvom mjestu. Ako i vi tražite nova kolica ili trebate novu autosjedalicu prije odlaska na ljetne praznike - ovaj vikend u Baby Centru u Osijeku čeka vas 15% popusta.

 • Pelene, dječja hrana i kozmetika, koju uz uključenje usluge Porodiljni popust možete čak 2 godine kupovati po povoljnijim cijenama.

 • Odjeća i obuća za djecu do 8 godina – asortiman biran s posebnom pažnjom na kvalitetu i funkcionalnost. Posebno izdvajamo Pediped i Superfit obuću koju preporučaju pedijatri. Naravno, tu su i Nike, Adidas, Crocs i šarmantne Ipanema japanke. Provjerite ponudu već danas jer čekaju vas akcije i do 40%.

 • Školske torbe i pribor – uz svaki račun čeka vas i super kupon za sljedeću kupnju.

I to nije sve – čeka vas još mnoštvo sitnica koje djetinjstvo čine ljepšim. Samo mali dio ponude možete provjeriti već danas u našoj internet trgovini.

U čast otvorenja, pripremljene su i odlične akcije do nedjelje, 22. lipnja samo za kupce u Baby Centru, Portanova:

 • 15% popusta na sva kolica i autosjedalice
 • 20% popusta na bicikle, tricikle i igračke za dvorište i
 • 20% popusta na sav LEGO.

Pogledajte akcijski letak Baby Centra Osijek...

A u Baby Center isplati se uvijek, ne samo na otvorenju!

U prizemlju centra potražite BABY CENTER hostesu, učlanite se u Baby Center klub i na posebnom letku dobit ćete super kupone za kupnju do 31. srpnja 2014.

Vjerne kupce i članove Baby Center kluba svaki mjesec čekaju nove akcije i klupske pogodnosti, a sve trudnice i mlade roditelje očekuje i stalni PORODILJNI POPUST kod kupnje potrepština za bebe.

Ma toliko je toga da vam jednostavno preporučamo: provjerite što prije novu trgovinu Baby Center na 1. katu shopping centra PORTANOVA u Osijeku. Prvih 20 kupaca svaki dan ovog vikenda očekuje i prigodni dar.

Odličan spoj kvalitetnih proizvoda, promotivnih cijena, popusta i maksimalne uslužnosti vesele Baby Center ekipe samo su neki od razloga da se od sada viđamo i na novoj adresi.

Veselimo se vašem dolasku u novi Baby Center u Portanovi!