Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Novi mjesec, nova prva srijeda u mjesecu. Spremni?

Baby Center i Štorko pripremili su vam opet odličnu prvu srijedu u mjesecu!

Danas je tu, sutra se malo sakrije, ali definitivno - LJETO JEEEEE.

Svi sitno brojimo dane do odlaska na osunčane plaže, tobogane obližnjeg bazena ili barem do najbližeg parkića. Djeca jedva čekaju kupanje, igru u pijesku, vožnju na biciklu i bezbrižnu igru s prijateljima, a roditelji čeznutljivo sanjaju opuštene trenutke čitanja knjige u hladu dok bebe mirno spavaju u udobnim kolicima sa praktičnom zaštitom protiv komaraca… Ups, malo smo se zanijeli u našim maštanjima.

Ali da ne bi sve ostalo na maštanjima, Baby Center i Štorko pripremili su vam opet odličnu prvu srijedu u mjesecu!

2.7.2014. u Baby Center trgovinama u City Centrima one Zagreb i Split te u Portanovi u Osijeku očekuje vas 15% popusta na sav, ma baš sav asortiman po redovnim cijenama.

Štorkova srijeda u internet trgovini i trgovini Baby Center Buzin -20% sve na kotačima

Ako ipak ne stignete do City Centra ili Portanove, samo za vas u internet trgovini i u Baby Center trgovini u trgovačkom centru Supernova u Buzinu, očekuju vas također super popusti Štorkove srijede:

  • 20% na asortiman SPORTA I IGRAČAKA – SVE NA KOTAČIMA

Od prvih guralica za najmanje koji se tek spremaju za prve samostalne korake, preko Smart Trike tricikala koji će ovo obiteljsko ljetovanje s djetetom učiniti nezaboravnim iskustvom do odličnih bicikala, rola i romobila za one spretnije – sve vas to čeka u trgovini u Buzinu i na www.babycenter.hr

Od samog pisanja mi osjećamo ljetni povjetarac u kosi…a Vi? Vidimo se ovu srijedu u Baby Center trgovinama – provjerite svakako našu odličnu ponudu i iskoristite ovu srijedu na najbolji mogući način.

Akcije vrijede samo u srijedu, 2.7.2014. na redovne cijene. Popusti se ne zbrajaju i ne odnose na artikle uključene u druge akcije, popuste ili klupske ponude.