Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Bonus na kartici, ušteda u novčaniku!

Pripremili smo Vam nove pogodnosti i pravila Kluba.

Dragi članovi kluba Baby Center!

Pripremili smo Vam nove pogodnosti i pravila Kluba.

Od 1. srpnja 2013., svakom kupnjom proizvoda na klupskoj ponudi skupljate odlične bonuse. Klub Baby Center klub je za cijelu Vašu obitelj - bonuse mogu skupljati i koristiti sve 4 kartice s jedinstvenim EAN kodom.

Najveća novost je da su bonusi odmah vidljivi na Vašem računu i Vašoj kartici, a iskoristivi u Baby Center trgovinama već sljedećeg dana. Vrijednost bonusa automatski se pripisuje na Vašoj kartici, a možete ih koristiti kao popust na proizvode po vlastitom izboru i učiniti svaku svoju kupnju još povoljnijom. Svaki mjesec pripremamo sjajne akcije i klupske ponude - svakako već danas provjerite našu klupsku ponudu u trgovinama. Kako bi mogli koristiti posebne klupske pogodnosti – svakako ponesite svoju karticu.

Novost je i prikaz cijena u trgovini. Radi lakšeg razumijevanja pripremili smo Vam jednostavan prikaz novog označavanja:

SISTEM OZNAČAVANJA CIJENA I BONUSA

NAZIVBROJ JEDINICAOPIS
Redovna cijena199,99 knRedovna cijena proizvoda.
Akcijska cijena159,99 knAkcijska cijena koju plaća stranka.
Bonus na kartici30,00 knVrijednost koja se pribraja na karticu.
Klupska cijena129,99 knKonačna vrijednost proizvoda na akciji nakon uvaženog bonusa
koji stranka primi na karticu.

Pozivamo Vas da pratite naše novosti, posebne pogodnosti i ponude na www.facebook.com/babycenter.hr ili se, ako još niste, predbilježite se za primanje novosti na vašu adresu e-pošte.

Još niste član Kluba, a želite kupovati po klupskim pogodnostima? Ništa lakše, učlanite se ovdje i odmah ostvarite pogodnosti u našoj Internet trgovini.

Uživajte s nama i ovog ljeta!

Vaš Baby Center!