Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

JESMO LI VAM REKLI DA JAKO VOLIMO ROĐENDANE?!

Jesmo! Naravno, jer jako smo uzbuđeni! BABY CENTER Hrvatska slavi već 2. rođendan! I pozivamo Vas da ga proslavite s nama!

Jesmo! Naravno, jer jako smo uzbuđeni! BABY CENTER Hrvatska slavi već 2. rođendan! I pozivamo Vas da ga proslavite s nama!

Posjetite nas ove subote, 27. rujna u svim Baby Center trgovinama u Hrvatskoj jer čeka vas igra i super kuponi s popustima za članove kluba:

  • 15% na sva kolica,
  • 20% na sve autosjedalice,
  • 20% na dječju obuću, namještaj, Pufies pelene, Johnson’s baby proizvode, igračke po izboru i
  • čak 25% na dječju odjeću!

Ali ima toga još - provjerite sve popuste i kupone ovdje.

Baš kao i vi, mi smo veliki fanovi Lego kockica i opet smo vam, na vaše traženje, za rođendan pripremili popust na sav Lego od 20%! A za mališane koji se spremaju slaviti svoj 1. rođendan i njihove roditelje pripremili smo, uz akcijske cijene i dar za prve kupce Smart Trike tricikala - super praktičan Smart Trike ruksak! Požurite po novi Smart Trike jer ruksaka imamo u ograničenoj količini (i na www.babycenter.hr).

Naravno, bit će tu i zabave za najmlađe te kockice sreće za super popuste na igračku po vašem izboru i ako niste član kluba.

Centralna proslava održava se u Baby Centru u City Centru one na Jankomiru, u subotu 27.9.2014. od 10:00 do 19:00 sati.

Pozivamo vas da napravite svoj crtež Baby Center rođendanske torte, donesete je u Baby Center trgovinu na Jankomiru, ukrasite zajedno s nama veeeeeliku tortu, a mi ćemo vam zahvaliti darom. Roda Štorko i Lego Man Worker već spremno čekaju - bit će tu balona, bombona, crtanja, tetoviranja… i naravno, super darova za kreativce! A svoj dolazak potvrdila nam je i Pčelica Maja - ako želite “zujati” s njom i okušati se u igri Memory - tu je od 10:00 do 12:00 ili od 17:00 do 19:00 sati.

Čekamo Vas s veseljem - jer Baby Center rođendan nije svaki dan!