Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Stisni za nižu cijenu i sudjeluj u nagradnoj igri

Stisnite cijenu Britax Römer Evolva ili Cybex Solution X2-Fix autosjedalice i osim mogućnosti osvajanja super nagrada, moći ćete, po završetku igre ponuđene proizvode kupiti po povoljnijoj - stisnutoj cijeni.

Nova prilika za super nagrade je tu! Pratite našu Facebook stranicu i sudjelujte u oblikovanju odličnih akcija - ovaj puta nudimo vam Britax Römer Evolva i Cybex Solution X2-Fix autosjedalice.

Jednom dnevno, do 26.10. stisnite “lajk” omiljenom proizvodu kako bi mu smanjili cijenu, a od 28.10. do 10.11.2014. odabrani proizvod moći ćete kupiti po akcijskoj, odnosno „stisnutoj“ cijeni! Pozovite i prijatelje - jer svaki glas se broji.

Akcijske, stisnute cijene vrijede od 28.10. do 10.11.2014. ili do isteka zaliha i vrijedi za sve uvjete plaćanja u Baby Center trgovinama u Hrvatskoj i na www.babycenter.hr.


Svi glasači sudjeluju i u nagradnoj igri!

Stisnite za nižu cijenu odabranog modela autosjedalice i po završetku glasanja odabrat ćemo dvoje najsretnijih koji će osvojiti jedan od ponuđenih proizvoda. Izvlačenje dobitnika održat će se 30.10.2014. a imena dobitnika objavit ćemo na našim Facebook i internet stranicama u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

Pravila i uvjeti korištenja