Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Za članove Baby Center kluba imamo prve vjesnike proljeća!

Provjerite Vaše poštanske sandučiće, jer smo Vašu vjernost nagradili novim kuponima...

Još jedna siva i duga zima je pred svojim krajem. Proljeće samo što nije i vrijeme je da zavirite u naše nove kolekcije dječje odjeće i obuće, nove boje i modele autosjedalica, kolica i namještaja ili da na vrijeme obavite kupnju igračaka za uskršnje praznike. I pri tome, značajno uštedite uz super popuste čak do 30%. Kako bi se zahvalili za Vašu vjernost tijekom 2015. godine pripremili smo nove kupone koji će Vas dočekati u poštanskim sandučićima već ovih dana.

Ukoliko niste primili kupone, ili ste samo znatiželjni što smo Vam pripremili, slobodno ih pogledajte ovdje. Ispišite svoj primjerak, izrežite kupone, odaberite željene proizvode i pokažite sve zajedno s Baby Center klupskom karticom na blagajni. Popust će se obračunati na redovne cijene proizvoda.
Kuponi se mogu koristiti i u internet trgovini jednostavnim unosom koda (npr. K00310). Kao i inače, kuponi se ne mogu kombinirati s drugim akcijama u tijeku.

Ovaj puta pripremili smo i poseban kupon s 10% popusta na cjelokupnu kupnju pod nazivom: U svakom gradu jedan favorit! U Zagrebu kupon možete koristiti u Baby Center trgovini u trgovačkom centru Supernova u Buzinu. Za sve koji još nisu upoznali našu trgovinu u Buzinu - sada je prava prilika. Naravno, i članovi iz Osijeka i Splita imaju svoje trgovine gdje se može koristiti ovaj poseban kupon.

I ne zaboravite - kuponi vrijede do 1.3.2015. zato požurite!