Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Što za vikend? Pa na bicikl!

Za vikend nas konačno očekuje malo osvježenje.

Niste li sigurni što raditi s djetetom - sjednite na bicikl i zajedno u ugodnu vožnju! Vožnja bicikla višestruko je korisna za vaše dijete - poboljšava koncentraciju i koordinaciju, jača imuni sustav, mišiće i kosti. Posljedično, dijete lakše rješava zahtjeve ostalih fizičkih aktivnosti. Vožnja će biti zabavnija ako krenete u prirodu ili park, iskoristite vožnju za zajedničko kvalitetno provedeno vrijeme. Direktan kontakt s prirodom izuzetno je važan za fizički i psihički razvoj djeteta, ali i Vas - odraslih.

Ako vaše dijete još uvijek nema bicikl ili treba veću veličinu, sada je pravo vrijeme za nabavku. Od 8. do 31.8. kvalitetni dječji bicikli GMT i SCHWINN na akciji su -30%. Količine su ograničene, a raspoložive modele provjerite ovdje.

Ne zaboravite dobro zaštiti dijete - podsjećamo da je nošenje kacige zakonska obaveza, ali prije svega pazite na sigurnost svog djeteta. Kaciga štiti vitalne dijelove dječje glave i smanjuje mogućnost ozljede i do 85%. Pazite - kaciga mora biti primjerena dobi i veličini glave djeteta - niti premala, niti prevelika. O odabiru kacige posavjetujte se s našim prodavačima u trgovini.

Ukoliko je Vaše dijete još premalo da samo vozi bicikl - za Vas smo pripremili ponudu sjedala za bicikl uz sjajnih 50% popusta.