Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

3 vrhunska branda, 6 super modela i 30% popusta!

Kako bismo vam kupnju osnovne opreme za vaše najmlađe učinili što pristupačnijom, pripremili smo nove akcije na super brandovima.

Kako bismo vam kupnju osnovne opreme za vaše najmlađe učinili što pristupačnijom, pripremili smo nove akcije na super brandovima.

AUTOSJEDALICE su najvažniji proizvod koji će zaštiti vaše dijete u slučaju sudara u automobilu. Rabljene autosjedalice nisu preporučene i svaki će roditelj koji brine za sigurnost svog djeteta posegnuti za novom autosjedalicom. Baby Center pripremio vam je posebnu klupsku ponudu gdje uz kupnju autosjedalica dobivate super vrijedne bonuse na Vašu klupsku karticu. Više...

Želite li ODMAH uštedjeti i do 500 kuna, u kategoriji AUTOSJEDALICA od 8.8.2013. u akcijskoj ponudi su čak 3 modela:

1. CYBEX ISIS-FIX – autosjedalica za djecu od 9 do 36 kg, grupa 1/2/3. Dvije autosjedalice u jednom - kada dijete dostigne težinu od oko 15 kg odnosno oko treće godine starosti, uklanjanjem baze i sigurnosnog sjedala, autosjedalica se lako transformira u CYBEX Free - fix sjedalicu. Opremljena je sistemom ISOFIX Connect. Sigurnosni sistem duplih stranica pruža dodatnu sigurnost djeteta optimalno apsorbirajući udarce prilikom sudara. Autosjedalica ima vrlo visok stupanj sigurnosti zahvaljujući novom podesivom sigurnosnom jastuku koji se podešava unaprijed i unazad te omogućava veću slobodu pokreta gornjeg dijela tijela kao i maksimalnu sigurnost. Ovaj sistem oponaša funkciju zračnog jastuka. Naslon je podesiv po visini u 7 položaja. Periva presvlaka. Autosjedalica je izuzetno laka (8 kg) te je praktična za izmjenu iz jednog u drugi automobil. Uštedite čak 509 kuna!

2. KIDDY ENERGY PRO - Autosjedalica grupe 1 - za djecu od 9 do 18 kg, odnosno 9 mjeseci do 4 godine. Sjedalica ima prednji štitnik od udaraca, dodatno obložene i ergonomski oblikovane dijelove te omogućava udobno sjedenje i veću sigurnost za dijete. Sjedalica ima i poboljšani sistem za udobno vezivanje sigurnosnih pojaseva, poseban materijal koji „diše“ i tako održava temperaturu te presvlaku koja se skida i pere na 30°C. Sada uz uštedu od 474 kuna.

3. KIDDY CRUISER PRO - Autosjedalica za djecu od 15 do 36 kg, odnosno 4 do 12 godina. Ojačana u predjelu glave i ramena, a proširene stranice omogućuju udobno spavanje djeteta u sjedalici. Sjedalica ima prilagodljivu potporu za noge za još udobniju vožnju. Presvlaka sjedalice jednostavno se skida i pere. Uštedite 357 kuna!

Danas su KOLICA dio modnog izričaja. Osim praktičnosti i udobnosti, važan je dizajn, boja, kvaliteta, a ako sve to prati i odlična cijena – nema razloga da posuđujete od susjeda ili vozite kolica koja u svojim kotačima imaju više kilometara od manjeg automobila. Nova kolica su sigurno udobnija i za vaše dijete. Zašto ne bi još više uživali u dugim obiteljskim šetnjama?

Do 31.8.2013. pripremili smo odlične akcije na sljedećim atraktivnim modelima, a na određenim modelima možete uštedjeti do 1.740 kuna!

1. MAXI COSI MURA PLUS 4 - Mura Plus 4 kolica privlačnog sportskog dizajna s aluminijskim okvirom. Jednostavna su za sastavljanje i sklapanje. Udobno i prostrano sjedalo moguće je okrenuti u oba smjera te dijete učvrstiti pojasom u 5 sigurnosnih točaka. Sjedalo ima više stupnjeva naslona za leđa. Ručka je podesiva po visini, a u komplet je uključena košara za kupovinu i adapteri za autosjedalicu. Kolica je moguće kombinirati s prijenosnom košarom za novorođenče Mura i svim autosjedalicama Maxi Cosi skupine 0+. Sada uz uštedu od 1.185 kuna!

2. INGLESINA DUO ZIPPY FREE SYSTEM - Kolica za moderne roditelje koji uživaju u dizajnu i kvaliteti, a žele jedan proizvod koji je u mogućnosti sjediniti kompaktne dimenzije i tehničku inovativnost. Ovaj model pored jedinstvenog sistema sklapanja jednom rukom, omogućuje postavljanje sjedala u oba smjera - dijete okrenuto prema roditeljima ili prema okolini, a sve u svrhu osjećaja sigurnosti prilikom bebinog otkrivanja svijeta. Naslon sjedala može se namjestiti u 4 položaja. Set uključuje sportsko sjedalo, košaru za novorođenče, autosjedalicu, košaru za kupnju, držač bočica, veliki krović s prozorčićem, navlaku za kišu, torbu i podlogu za previjanje. Ušteda kod kupnje kolica čak 1.740 kuna.

3. INGLESINA OTUTTO - kolica 3u1 romantičnog dizajna, praktična su za rukovanje s puno dodataka kojima rješavate sve svoje i djetetove potrebe. Namijenjena za djecu od rođenja do otprilike 3. godine, prostrana i udobna Ottuto kolica dizajnirana su za duge šetnje, putovanja, ali i za upotrebu u kući gdje košaru možete postaviti na praktičan stalak koji je uključen u set. Sjedalo kišobran kolica može biti okrenuto prema roditeljima ili prema okolini. U set su uključeni košara za novorođenče, sportsko sjedalo, autosjedalica grupe 0+, stalak za košaru, torba, krović za kolica, košara za kupovinu, prekrivač za noge i zaštitu od kiše. Jednostavno se sklapaju i laka su za upravljanje samo jednom rukom. Naslon za leđa sportskog sjedala podesiv je u 4 položaja, a ručka je podesiva po visini. Kolica karakterizira proširena košara u sjedalo što omogućuje veći komfor i udobnost od drugih modela. Autosjedalica se može koristiti i bez baze ili kao stolica za ljuljanje. Inglesina Otutto...

Akcija vrijedi do 31.8.2013.