Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Internet trgovina slavi i časti s 15% popusta!

Ovog vikenda, 11. i 12.4.2015. internet trgovina slavi 2. rođendan...

U Baby Centru najviše od svega volimo slavlja - godišnjice, polugodišnjice, prvi koraci, prvi zubići, prva vožnja bicikla, petice u školi… sve su to prilike za slavlja.

Ali kad je u pitanju rođendan - to je baš posebno slavlje!

Zato, ovog vikenda, 11. i 12.4.2015. za 2. rođendan naše male, ali vrijedne internet trgovine pripremili smo jedno takvo posebno slavlje.

Pred nama je prvi veseli Štorkov vikend ili jednostavno - 15% popusta na sve proizvode po redovnim cijenama! Samo ove subote i nedjelje - jednostavno prosurfajte našom ponudom, odaberite nova kolica, autosjedalicu, krevetić, hranilicu, prematalicu ili barem pelene - jer Baby Center ima najveću ponudu proizvoda za bebe na jednom mjestu sada uz sada jedinstvenih 15% popusta na proizvode po redovnim cijenama.

Naravno, tu je i najšira ponuda edukativnih, zabavnih i trendi igračaka - od male Maše, likova iz crtića Frozen ili Spužva Boba, preko super igračaka za vrt, dvorište ili park do najboljih tricikala, guralica i bicikala.

Da bi igra bila udobnija, provjerite i našu ponudu dječje odjeće i obuće - i tu opet uz 15% popusta na proizvode po redovnim cijenama.

Ukratko - u Baby Centru nema čega nema - a ako se ipak sjetite nečega što naša internet trgovina ne nudi, a vama i vašoj djeci treba - tu smo za Vas - pišite nam!

A mi ćemo se truditi i druge godine biti još bolji, informativniji i dostupniji!

Vaša internet.trgovina@babycenter.hr