Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Vikend dječjih kolica u Baby Centru 9. i 10.5.2015.

Savjetujte se sa stručnjacima i između više od 50 modela dječjih kolica izaberite model baš za Vas!

Pred vama su najljepši dani uživanja sa vašom bebom. Sunce Vas mami u šetnju, a Vi ste u nedoumici koja kolica odabrati? Svi imaju stotine savjeta, primjera i ideja, ponuda je široka i ne možete odlučiti što vam je zaista potrebno?

Iskoristite posebnu priliku – isprobajte ih sve, pitajte sve što želite znati o dječjim kolicima i odaberite samo najbolje za Vas i Vaše dijete.

Ove subote i nedjelje, u trgovinama Baby Center u City Centru one na Jankomiru i Žitnjaku od 10:00 do 13:00 i od 16:00 do 19:00 sati isprobajte i savjetujte se sa stručnjacima za iCandy i Peg Perego kolica.

Naravno, u svim Baby Center trgovinama na usluzi su Vam i naše ljubazne prodavačice koje će Vam pomoći da odaberete svoj model iz najveće ponude brandova na jednom mjestu: Bugaboo, iCandy, Joolz, Peg Perego, Stokke, Mutsy, Maclaren, Maxi Cosi, Graco, Brevi, Hauck, Baby Design, BC Ride ili Fillikid – između više od 50 modelasigurno imamo model baš za Vas.

I svakako provjerite naše posebne ponude za članove Baby Center kluba te ostvarite popuste*

*Popust od 11% odnosi se na članove kluba s uključenom uslugom Porodiljni popust.

Podijelite s nama vaše iskustvo kupovine kolica – nagradit ćemo vas PROMO KODOM S DODATNIM POPUSTIMA

Podijelite s nama vaše iskustvo kupovine, ispunite kratku anketu, ocijenite kolica, a mi ćemo Vas do 31.5.2015. nagraditi posebnim popustima na sve dodatke za kolica poput suncobrana, torbi ili navlaka!

Anketu možete ispuniti ovdje.