Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Baby Center na Čarobnom danu, Park Maksimir, 7.6.2015.

Baby Center poziva Vas na Čarobni dan, 7.6.2015. u Parku Maksimir. Za Vas smo pripremili cjelodnevne besplatne igraonice i radionice, promotivnu prodaju i još puno toga u posebnom Baby Center kutku, kod ulaza na dječje igralište...

Pred nama je prvi Čarobni dan, jedinstveni događaj za cijelu obitelj koji će se ovu nedjelju, s početkom u 10 sati održati u Parku Maksimir.

Uz velik broj događanja u samom Maksimiru i zagrebačkom Zoološkom vrtu, Baby Center poziva Vas i na cjelodnevne besplatne igraonice i radionice u posebnom Baby Center kutku, kod ulaza na dječje igralište.

Za Vas smo pripremili mnoštvo aktivnosti uključujući:

  • Brainbox igraonicu za mudre glavice
  • Play Doh i Doh Vinci kreativne radionice
  • Nerf natjecanje
  • Utrke za najmlađe na guralicama, triciklima, biciklima i romobilima
  • I još mnogo toga...

Sudionike u aktivnostima očekuju nagrade, diplome i mala iznenađenja.

Bit će to i jedinstvena prilika da upoznate naš novi SMART TRIKE EXPLORER - najnapredniji tricikl na svijetu! Isprobajte ga, slikajte se s njim, podijelite na našem Facebooku i imate priliku osvojiti jedan od 20 Smart Trike ruksaka!

Kako bi ovu nedjelju boravak u prirodi bio još ugodniji - pripremili smo i poseban Baby Center šator u kojem ćete se moći odmoriti, premotati vašu bebu uz besplatne pelene i poigrati se najboljim Fisher Price igračkama.

Naravno, ponešto ćete moći i kupiti po posebnim čarobnim cijenama, a pripremili smo i kupone za super kupnju u Baby Center trgovinama i nakon Čarobnog dana!

Više o Čarobnom danu...

Vidimo se u nedjelju, 7.6.2015 u Parku Maksimir od 10 sati!