Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Stisni za nižu cijenu i sudjeluj u nagradnoj igri

Stisnite cijenu Cybex Pallas-Fix ili Cybex Solution X-Fix autosjedalice i po završetku igre, uz mogućnost osvajanja super nagrada, ponuđene proizvode moći ćete kupiti po povoljnijoj - stisnutoj cijeni.

Nova prilika za super nagrade je tu! Pratite našu Facebook stranicu i sudjelujte u oblikovanju odličnih akcija - ovog puta nudimo dvije Cybexice: Pallas-Fix i Solution X-Fix.Jednom dnevno, do 20.10.2015. stisnite cijenu omiljenom proizvodu, a od 21.10. do 10.11.2015. odabrani proizvod moći ćete kupiti po akcijskoj, odnosno "stisnutoj" cijeni! Pozovite i prijatelje - jer svaki glas se broji.

Akcijske, stisnute cijene vrijede od 21.10. do 10.11.2015. ili do isteka zaliha i vrijedi za sve uvjete plaćanja u Baby Center trgovinama u Hrvatskoj i na www.babycenter.hr.

Svi glasači sudjeluju i u nagradnoj igri!

Stisnite za nižu cijenu odabranog modela autosjedalice i po završetku glasanja odabrat ćemo dvoje najsretnijih glasaća, koji će osvojiti jedan od ponuđenih proizvoda. Izvlačenje dobitnika održat će se 23.10.2015. a imena dobitnika objavit ćemo na našim Facebook i internet stranicama u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

Pravila i uvjeti korištenja