Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Baby Center prvi puta na danima beba, djece i trudnica u Westgateu!

Od 27.11. do 29.11.2015. u Westgateu...

Posjetite nas od 27.11. do 29.11.2015. na izložbenom prostoru u prizemlju Westgatea, kod ulaza 4 gdje ćemo Vam predstaviti najzanimljivije brandove u ponudi Baby Center trgovina. Naravno, prilika je to za predblagdansku kupnju uz super akcije, darove za kupce, zabavne igre i radionice za vaše najmlađe.

Za sve buduće roditelje, predstavit ćemo trenutnu top ponudu:

  • JOOLZ KOLICA - uz popust od 20% za sve članove Baby Center kluba, a ekskluzivno za kupce na sajmu i uz vrijedne darove: TORBA ZA POTREPŠTINE I ZIMSKA VREĆA NA DAR!
  • CYBEX AUTOSJEDALICE - prilika je to da Vam detaljno predstavimo naše najbolje ocjenjene modele u testiranjima iz 2015 godine - Cybex Pallas M-fix i Solution M-fix. Uz akcijske cijene top modela, članove Baby Center kluba očekuje i vikend popust od 15% na sve autosjedalice.
  • RECARO AUTOSJEDALICE I KOLICA - uz predstavljanje novih modela kolica u ponudi Baby Centra, pripremili smo i odličnu ponudu Recaro autosjedalica.

Za naše najmlađe i onu malo stariju djecu koja se vole igrati, pripremili smo super ponudu:

  • SMART TRIKE tricikala
  • HIT IGRAČAKA Brainbox, Medvjed pričalica Max, Lego kockica… A sve sudionike naših nagradnih igrica očekuju i odlični darovi.
  • Želite Baby Center aktivni kalendar za 2016. - potražite našu maskotu, rodu Štorka koji ovaj puta ne donosi bebe već - darove!

I još više ponude, akcija i popusta čeka Vas i u novootvorenoj Baby Center trgovini na 1. katu. Vidimo se u Baby Centru!