Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Baby Center ima novo gnijezdo!

Ovaj petak, povodom preseljenja častimo Vas s 15% popusta na SVE redovne cijene...

Od petka, 27.11.2015. potražite nas na novoj lokaciji City Center one East na Žitnjaku - na vrhu pokretnih stepenica. Ovaj petak, povodom preseljenja častimo Vas s 15% popusta na SVE redovne cijene.

A u subotu 28.11. od 10 do 20 sati pozivamo Vas na ludi dječji tulum pun zabave, cool darova i od 20% do 40% popusta na HIT igračke iz kataloga.

Igrajte s nama najbolje društvene igre - Čarobnjak Jinn ili Istina ili laž, okušajte se u Brainbox igrama pamćenja, naučite tehnicirati kao Messi, pazite da se ne zapletete uz Twister ili zapjevajte na crvenom tepihu pod zvijezdama uz sada već legendarne Frozne pjesmice.
Za najmlađe tu su crtaonice na temu Maše i medvjeda, Megabloks igraonica i druge zabavne igre. Slikajte se za uspomenu s našom maskotom Štorkom i osvojite ekskluzivan Baby Center aktivni kalendar za 2016. godinu.

Za sve buduće roditelje, članove Baby Center kluba u subotu i nedjelju pripremili smo i vikend akciju -15% na svu opremu za bebe - kolica, autosjedalice i dodatke, putne krevetiće i nosiljke.

Nova, ljepša trgovina - Baby Center u City Centru One East.