Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Obavijest proizvođača Bugaboo o postojanju greške na integriranim zaštitnim dijelovima dječjih kolica Bugaboo Cameleon3

Od proizvođača dječjih kolica Bugaboo primili smo obavijest o postojanju greške na integriranim zaštitnim dijelovima dječjih kolica Bugaboo Cameleon3...

Od proizvođača dječjih kolica Bugaboo primili smo obavijest o postojanju greške na integriranim zaštitnim dijelovima dječjih kolica Bugaboo Cameleon3. Kod određenih modela postoji mogućnost da u nekim situacijama zaštitna prečka pukne, što može dovesti do pada djeteta iz sjedala ili košare. Iako smo od strane proizvođača dobili obavijest da do sada nije bilo nikakvih situacija tog tipa, proizvođač savjetuje svim korisnicima da dijete svakako osiguraju sigurnosnim pojasom i provjere da li su pojasevi odgovarajuće namješteni.

Obavijest se odnosi na sljedeća kolica:

Bugaboo dječja kolica Cameleon3
  • Boje: Osnovni dio: tamno siva, tamno crvena, komplet denim, bež, komplet crna special edition, sahara
  • Serijski brojevi: S/N 190101115300001 do S/N 190105124800215

Podaci sa serijskim brojem nalaze se na okviru kolica kako je prikazano na drugoj slici.

Kupce, koji su u trgovini Baby Center kupili neki od gore navedenih modela (serijski broj odgovara navedenim serijskim brojevima) pozivamo da se obrate na web stranicu proizvođača http://www.bugaboo.com/cameleon3carryhandle gdje mogu naručiti novu zaštitnu prečku. Nova prečka, zajedno s uputama bit će Vam isporučena u roku od 3 tjedna. Do tada dijete u kolicima vozite obavezno osigurano sigurnosnim pojasevima.

Hvala na razumijevanju.

Vaš Baby Center