Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Nove super akcije u Baby Centru

Sve za jaslice, vrtić i školu pronađite na jednom mjestu - naravno u Baby Centru i to uz najbolje cijene.

Sve za jaslice, vrtić i školu pronađite na jednom mjestu - naravno u Baby Centru i to uz najbolje cijene.

Preko ljetnih praznika, vaša su djeca sigurno vidljivo narasla, pocrnila, lijepo se odmorila, ali sada vas je dočekalo iznenađenje - i nogice su im narasle. Osim što mora biti odgovarajuće veličine, obuća mora zadovoljiti i neke druge zahtjeve. Za svoje dijete odaberite što mekaniju i udobniju obuću, s ravnim, mekanim i fleksibilnim đonom koji će djetetu omogućiti što prirodnije hodanje. U ponudi Baby Centra potražite kvalitetne papuče, cipele i tenisice brandova Adidas, Nike, Superfit, Pediped, Primigi, Crocs i Color Kids.

Svakako provjerite našu novu ponudu tenisica po super cijenama kako ne biste previše opteretili vaš kućni budget.

Ukoliko ove godine vaše dijete kreće u jaslice, period privikavanja ponekad može biti težak. Kako biste djetetu što više olakšali boravak u jaslicama i osigurali da uvijek bude suho i zadovoljno, pripremite tetama dovoljnu količinu pelena i vlažnih maramica. Baby Center preporuča Pampers Sleep&Play. Zbog velikog interesa produljili smo trajanje akcije u kojoj kod kupnje Sleep&Play pelena na vašu klupsku karticu ostvarujete 20% bonusa od cijene kupljenih pelena. (Klupska cijena je konačna vrijednost proizvoda nakon obračunatog bonusa.)

I za kraj, ako su vaši najmlađi narasli, obratite pažnju i na autosjedalicu. Sigurnost djeteta u prometu je iznimno važna stoga nemojte zanemariti potrebu za korištenjem autosjedalice i na najmanjim udaljenostima, npr. do vrtića ili škole.

Ukoliko vam je potrebna nova autosjedalica, Baby Center preporuča super kupnju - CYBEX Solution X po super cijeni uz 30% popusta - sada samo 769,99 kn.

Nove akcije iz TV oglasa vrijede do 3.9.2013. ili do isteka zaliha.

Vidimo se u Baby Centru!