Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Ograničeno trajanje - kolica i autosjedalice - popusti na sve!

Samo ovaj vikend od 20.9. do 22.9.2013. u Baby Center trgovinama i na www.babycenter.hr ostvarite super popuste!

Samo ovaj vikend od 20.9. do 22.9.2013. u Baby Center trgovinama i na www.babycenter.hr ostvarite super popuste*.

  • sve autosjedalice 15%

  • sva kolica 10%

Ako želite novu opremu za bebe - ne lutajte - Baby Center jedina je prava adresa s najvećim ponudom - preko 20 različitih brandova i više od 500 različitih artikala čeka na Vas! ABC Design, BC Ride, Bebeconfort, BeSafe, Bugaboo, Cam, Cybex, Fillikid, Hauck, Inglesina, Joolz, Kiddy, MacLaren, Maxi Cosi, Mutsy, Nania, Peg Perego, Quinny, Römer i Stokke - samo su neka imena na kojima ovaj vikend možete uštedjeti i do 700 kuna.

Znate li da se u Hrvatskoj sva djeca do 12. godine smiju prevoziti u vozilu samo ako su pravilno vezana u autosjedalici? Ako prevozite dijete bez autosjedalice možete biti kažnjeni i do 500 kuna! I još važnije - jeste li upoznati s činjenicom da se upotrebom autosjedalice vjerojatnost dobivanja ozbiljnih ozljeda uslijed prometne nezgode značajno smanjuje! Ima li Vaše dijete sjedalicu prilagođenu uzrastu? Ukoliko niste sigurni - dođite u Baby Center, savjetujte se s našim stručnim osobljem i ako je potrebno - odaberite novu autosjedalicu po vlastitoj želji i potrebama uz 15% popusta.

Tražite li lagana kišobran kolica, trendy Stokke ili praktičnu BC Ride trokolicu - isplati se ovaj vikend prošetati do Baby Center trgovina.

Ukoliko su vam Baby Center trgovine daleko - za vas smo i na www.babycenter.hr.

*Popust se obračunava na blagajni odnosno kod obrade narudžbe u Internet trgovini. Popust se odnosi samo na artikle na zalihi. Popust se ne odnosi na proizvode koji su već na sniženju, u klupskoj ponudi ili nekoj drugoj akciji.