Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Blagdansko darivanje djece Vaših zaposlenika!


U trgovinama Baby Center nudimo najširi izbor igračaka za djecu svih starosnih skupina. Pažljivim odabirom ispunjavamo i najzahtjevnije želje - od didaktičkih igračaka za  najmlađe, drvenih igračaka, LEGO® kockica, društvenih igara do igračaka iz najpopularnijih dječjih crtića. Pakete možemo, prema Vašim željama, dopuniti i odjećom, proizvodima za bebe, slatkišima i drugim asortimanima za bebe i djecu.

Kako Vam možemo pomoći?

  • Osobno savjetovanje kod odabira

  • Na Vaš zahtjev šaljemo katalog odabranih igračaka, a ponudu proizvoda možete pogledati i na www.babycenter.hr

  • Pripremit ćemo Vam individualnu ponudu, prilagođenu Vašim željama i mogućnostima

  • Besplatno ćemo zapakirati darove

  • Besplatno ćemo dostaviti darove na odabrani datum i lokaciju

Posebno iznenađenje za djecu i roditelje u paketu

  • Veliki aktivni kalendar za 2018.

  • Darovni kupon u vrijednosti 50 kn, koji je moguće iskoristiti kod kupnje proizvoda u vrijednosti iznad 350 kn u trgovinama Baby Center

ny-b2b-2017-header1.jpg

Kontakt: blagdani@babycenter.hr091/2560-006


Predstavljamo Vam poslovni katalog igračaka!

Za Vaš lakši izbor pripremili smo poseban katalog igračaka koji je namijenjen isključivo poduzećima, vrtićima, školama, sindikatima i svima Vama koji organizirate zajedničko darivanje djece za blagdane.

hr_2017_10_06_b2b_katalog_image.png

Ispunite obrazac i primite katalog u elektronskom obliku.


Izaberite između dvije opcije

Opcija 1: Dar odaberite u trgovini Baby Center

Sami odaberite darove iz najveće ponude igračaka i drugih proizvoda iz naše ponude. Darove ćemo zamotati, označiti imenom djeteta, a veće narudžbe možemo i dostaviti na željenu adresu. Savjet - u odabiru darova pomognite si našim poslovnim katalogom igračaka, a već danas ponudu možete provjeriti u našoj internet trgovini.

Opcija 2: Baby Center darovni bonovi idealan su dar

Odredite vrijednost dara u obliku darovnih bonova, koje ćemo u simpatičnim omotnicama dostaviti u sjedište poduzeća. Podijelite ih roditeljima, koji će ih u jednoj od naših trgovina unovčiti za dar prema vlastitim željama i potrebama.

Ukoliko vaše poduzeće organizira dijeljenje darova, roditelji mogu odabrani dar ostaviti u našoj trgovini, gdje ćemo ga zamotati, označiti imenom djeteta, a veće narudžbe možemo i dostaviti na željenu adresu.

Kontaktirajte nas

Za više informacija, pomoć pri odabiru i pripremu individualne ponude obratite nam se na: Valentina Gulam, 091/2560-006, e-mail: blagdani@babycenter.hr ili veleprodaja@babycenter.hr.