Blog - Ljeto + voda = zabava - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Ljeto + voda = zabava

Ljeto + voda = zabava

Nova kolekcija odjeće za zabavu u vodi već poziva na ljeto.

Što je zajedničko krokodilu, morskoj zmiji, sladoledu, dugi, suncu, hobotnici i brodu? Ništa? Oh, naravno da imaju puno toga zajedničkog – svi zovu na zabavu uz bazen ili na plaži! 

Veseli motivi odabrani su omiljene komade za najmlađe: pelene za plivanje, pončo, majice i kape s UV zaštitom. Dok krokodil i retro morski uzorci pozivaju djecu na zabavu u vodenim avanturama, sladoled i sunce pozivaju ih na slatke užitke. Nijanse boja idealne su za kombiniranje, a kao baza proteže se bijela i ružičasta za djevojčice te svijetlo i tamnoplava za dječake - boje donose senzacionalne modne kombinacije. Mornarski detalji, valovi i crte u zanimljivim animacijama uljepšavaju pastelne nijanse mirnih boja. Uz Lässig, vaši mališani su spremni za bezbrižno pljuskanje uz bazen, rijeku ili more.
​​​​​​​
Kolekcija Lässig SPLASH & FUN namijenjena je djeci između 6 i 36 mjeseci. U kombinaciji s kozmetikom za sunčanje, mališanima nudi idealnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka u vodi i na kopnu. Nakon upotrebe, proizvodi se mogu prati u perilici rublja na 30 ° C pri malim brzinama.
​​​​​​​


Za suhu guzu

Lässig pelene za višekratnu upotrebu su ekološki prihvatljivija alternativa jednokratnim pelenama za kupanje. Zahvaljujući integriranom i patentiranom zamjenjivom jastučiću za upijanje vlage, dječja će koža ostati što suha dok se igra u vodi. Tijekom prskanja u vodi uhvatit će posljedice ukoliko djetetu 'pobjegne' . Inovativne pelene pružaju udobnost i u vodi i izvan nje.

Super motivi i zaštita

Majice s UV zaštitom nešto su posebno, jer omogućuju jednostavnu kombinaciju s donjim dijelovima zbog lijepih motiva. Dostupne su u Baby Center trgovinama i pružaju savršen izgled i tijekom igre u vodi i popodnevne šetnje. 

Mirno morem, mali mornaru


Svaki mornar treba slobodu, a za potpunu slobodu važna je ugodna obuća koja će male mornare pratiti na svakoj njihovoj avanturi, bilo na kopnu ili moru. Sandale za plivanje su fleksibilne i omogućuju koži da diše i brzo se suše nakon što se smoče u vodi. Zahvaljujući j jezičku na čičak, lako se obuvaju, a dostupne su veličinama od 19 do 25. 
​​​​​​​


Ovaj dobar osjećaj

Pončo ili ručnik? Ma oboje! Unutarnji frotirni dio je visoko upijajući, a vanjski dio od mikrovlakana štiti od vjetra i pijeska.

Ne zaboravite na glavu

Šeširi su uvijek su dobar izbor za zaštitu od sunca, imaju UV zaštitu 50 i izrađeni su od posebnog materijala koji odlično upija vlagu. Unutarnji dio izrađen je od recikliranog poliestera. Kapa ima produženi dio sa stražnje strane, pružajući tako zaštitu područja vrata