Blog - Sigurno na putovanje u ljetnim mjesecima - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Sigurno na putovanje u ljetnim mjesecima

Sigurno na putovanje u ljetnim mjesecima

Mnoge obitelji tople ljetne dane koriste za lutanje ili odmor. Iako postoji mnogo mogućnosti za putovanje, obično na putovanje idemo automobilom. Nije suvišno pravilno se opremiti i osigurati ugodno i nadasve sigurno putovanje.


Ne bez odgovarajuće autosjedalice

Svakako nije suvišno naglasiti da djeca tijekom vožnje uvijek moraju biti vezana sigurnosnim pojasom u odgovarajućoj sigurnosnoj autosjedalici, koji mora biti čvrsto i pravilo ugrađena u vozilo, tako da se ne pomiče lijevo i desno i treba odgovarati djetetovoj visini. A što je pokazatelj da je dijete preraslo autosjedalicu? Jednom kada njegova ramena dosegnu gornji dio naramenica, vrijeme je da djetetu odabere novu, veću autosjedalicu. Obveza korištenja autosjedalice postavlja se do visine djeteta od 150 cm.


Modularni sustavi koji rastu zajedno s vama

Stoga smo u našu ponudu dodali novu, inovativnu obitelj autosjedalica za djecu, koja će praktički rasti s djetetom još neko vrijeme. Izuzetno prikladnim okretnim sustavom s jednom rukom, koji roditeljima znatno olakšava život, jer im pomaže da dijete svakodnevno, tijekom nekoliko godina, lako smjeste u i izvan autosjedalice. To je modularni sustav koji se sastoji od rotirajuće baze i dvije kompatibilne autosjedalice - skupine 0+ i skupine 0 + / 1, dizajniran za sigurnu vožnju djece od rođenja do njihove četvrte godine života.
​​​​​​​

​​​​​​​Novost dolazi od poznatog proizvođača autosjedalica -  Maxi-Cosija: 360 Family sustav, koji se sastoji od rotirajuće baze FamilyFix 360 s tehnologijom SpinFlex i kompatibilnih 360⁰ autosjedalica, Pebble 360 i Pearl 360. Naš top izbor uključuje i Cybexov modularni sustav Z linija , koji se sastoji od baze Z, izvrsne školjke Cloud Z i autosjedalice za djecu do 4 godine, Sirona Z.


​​​​​​​Bez kompromisa kad je sigurnost u pitanju

Ako želite odabrati zaista sjajnu, ali nadasve sigurnu autosjedalicu, savjetujemo vam da pratite godišnje testiranje autosjedalica za djecu koje provodi Njemačko automobilsko udruženje - ADAC Stifung Warentest. Detaljan pregled ocijenjenih proizvoda dostupan je i na našoj web stranici - kliknite ovdje.

Da će putovanje biti ugodno za sve

Tijekom vožnje s djetetom planirajte kratka zaustavljanja kako bi se dijete malo opustilo, idite na toalet. Dobro je da se dijete zabavi u vozilu i vrijeme vožnje će brže proći. Djeci kojoj je nerijetko muka u vožnji, ne preporučujemo čitanje ili gledanje crtića, ali prikladno je slušati bajke ili pjesme, razne igre riječi, promatranje okoline ili možda igrati neku zabavnu igru s brojevima itd. Važno je da dijete tijekom vožnje bude smješteno u autosjedalicu i nesputano. Ako se buni, radije se zaustavimo i napravimo kratku pauzu.


​​​​​​​U našim poslovnicama nudimo izvrsnu ponudu raznih modela autosjedalica za djecu renomiranih brendova, za sve dobne skupine i za sve vrste vozila. Naša osnovna smjernica u nizu ponuda je maksimalna sigurnost koju sjedalo pruža malim putnicima. Provjerite na www.babycenter.hr, te pratite nas na društvenim mrežama Instagram profil i Facebook stranicu Baby Center Hrvatska!

Želimo vam ugodnu i sigurnu vožnje!