Blog - Tri, dva, jedan! Vrijeme je za snježne radosti! - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Tri, dva, jedan! Vrijeme je za snježne radosti!

Tri, dva, jedan! Vrijeme je za snježne radosti! 

Svako godišnje doba donosi bezbroj mogućnosti zabave, ali zimske radosti na snijegu posebna su sreća za malene. Čak i one zimogrozne. Iskoristite vikend pred nama, odaberite idealnu vikend lokaciju i krenite u zimsku avanturu. Zapravo, prvo pogledajte imate li sve potrebno 😊

Prije svakog putovanja provjerite sigurnost automobila, zar ne? Jednako tako provjerite da li je autosjedalica koje vaše dijete koristi još u redu ili je vrijeme za novu. Sigurna i ugodna autosjedalica mora visinom i karakteristikama odgovarati vašem djetetu. Zato posjetite vama najbližu našu trgovinu i uz savjete naših stručnjaka odaberite idealnu autosjedalicu za dijete.


Nakon provjere sigurnosti, vrijeme je za zabavu. Skijaške hlače, jakna ili skafander odaberite prema svom ukusu, jedino je važno da odaberete nepropusne materijale koji će omogućiti bezbrižnu igru djece u snijegu. Toplom outfitu dodajte još i rukavice, šal i kapu. Zapravo, neka se u vašem ruksaku nađe još jedan dodatni set, za slučaj da kapa, šal i rukavice koje dijete nosi bude potpuno mokro. 

Ispod skijaškog odijela djetetu obucite laganu majicu, dok hlače ukoliko temperature nisu jako niske možete i preskočiti. Ipak, ako se odlučite za hlače, neka budu lagane. Za djevojčice su izvrstan odabir tajice. 

Topla i suha stopala kreću od toplih visokih čarapa i nepropusnih čizmica. Birajte provjerene brendove iz naše ponude poput Geoxa, Superfita ili Merrella za bezbrižnu igru na snijegu. 


Nakon tople odjeće vrijeme je za zabavu. Skijanje, sanjkanje ili grudanje? Odabir aktivnosti zapravo ovisi o dobi djeteta kao i o afinitetu djeteta i roditelja. Nekoga će možda zadovoljiti i tek lagana šetnja po tek napadalom snijegu, a netko će uživati skijaškim aktivnosti. No, najbitnije je da je dijete vani, na svježem zraku i da uživa u igri. 

Svježi zrak i slobodna igra izuzetno su važni za dijete. Dijete na taj način istražuje, smišlja igre, radi mu mašta i razvija se motorika pokreta. Preporučuje se barem 2 sata dnevno boravka na svježem zraku, ukoliko vremenske prilike to dopuštaju. A osim odličnih benefita za razvoj djeteta, dijete će se dobro izmoriti i zaspati na vrijeme. 
​​​​​​​