Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

fingerlings-header-banner-13022018-1100x200-2.jpg

FINGERLINGS - zabavni mali majmunčići - prijatelji na vrhu prsta

Uz Fingerling zabavne majmunčiće veselje je nadohvat ruke. Ovi simpatični i zabavni majmunčići obuhvate vas oko prstiju i zajedno s vama idu ususret novim avanturama. Reagiraju na zvuk, pokrete i dodirivanje, glasaju se svojim posebnim zvukovima i vrišteu od oduševljenja kada se s njima igrate. Prijateljstvo je zaista na dohvat ruke.


Upoznajte Fingerlings zabavne male majmunčiće

fingerlings-black-367x367.png

FINN

Moje ime je Finn i njišem se u ritmu bubnjeva!

fingerlings-purple-367x367.png

MIA

Moje ime je Mia i zanima me ogroman svijet oko mene!

filngerlings-blue-367x367.png

BORIS

Moje ime je Boris i smijeh je moja igra! Zabavi se i smij sa mnom!

fingerlings-turquise-367x367.png

ZOE

Moje ime je Zoe i volim život okrenut naglavačke!

fingerlings-pink-367x367.png

BELLA

Moje ime je Bella i super se osjećam s drugim slatkim majmunčićima!

fingerlings-white-367x367.png

SOPHIE

Moje ime je Sophie i volim zagrljaje pune ljubavi!


Kako se igrati s Fingerlings zabavnim malim majmunčićima


Potapšajte ih po glavi

Fingerlings majmunčići imaju dva senzora na vrhu glave. Dodirnite svaki i otkrijte različite reakcije.

Objesite ih s glavom nadolje

Majmuni se vole majmunirati i obožavaju visiti na repu s glavom prema dolje. Provjerite što će se dogoditi kad ih okrenete naglavačke. (Moguće je da se počnu histerično smijati! 😉)

Podragajte ih

Pokažite svojem malom majmunčiću ljubav i nježnost i on će odmah reagirati. Nježnim zvukovima i simpatičnim zatvaranjem kapaka dat će vam do znanja da se s malo ljubavi može daleko dogurati.

Pritisnite im glavu

Da, Fingerlings majmunčići reagiraju i na to. Položite dlan na vrh majmunčićeve glave, nježno je pritisnite i pogledajte i poslušajte što će se dogoditi. Zatim pokušajte isto dok majmunčić visi okrenut s glavom prema dolje.

Pošaljite im poljubac

Pošaljite pusu svojem malom majmunčiću i on će vas zauzvrat nagraditi simpatičnim cmokajućim zvukovima.

Razgovarajte s njima

Fingerlings zabavni majmunčići su prave pričalice. Glasaju se s čak 40 različitih zvukova i različito reagiraju ovisno o položaju u kojem se nalaze; uspravno, s glavom nadolje ili kad leže i odmaraju. Budite maštoviti i razgovarajte s njima.

Uspavajte ih

I mali majmunčići trebaju odmor. Položite ih na dlan, uspavajte ih i gledajte kako polako tonu u san… a nakon što zaspu poslušajte kakve zvukove rade dok spavaju.

Pružite im udoban oslonac

Mali majmunčići se vole grliti ali oni isto tako obuhvaćaju različite predmete. Ponudite im prst, postavite ih na zaslon kompjutera ili tablet… i osjećat će se sigurno, jer će tako uvijek biti u vašoj blizini.

Poslušajte kako pjevaju

Otkrit ćemo vam malen zabavan trik: dvaput zaplješćite i 6 originalnih Fingerlings zabavnih majmunčića započet će pjevati - do-re-mi-fa-so-la-si-do!Naručite svojeg Fingerlings zabavnog malog majmunčića:

igračka sorto 3700 | BabyCenter Hrvatska
Fingerlings-prijatelji na vrhu prsta Zabavni mali majmun Različite boje (željenu boju upišite u komentar narudžbe) Otkrijte sve zabavne, divne načine na koji se odaziva Aktivirajte ga zvukom ili dodirom Kada završite igru, stavite ga nježno na spavanje (u ležeći položaj) Nakon pet minuta neaktivnosti majmunčić će automatski ući u fazu spavanja Za rad potrebne 4 x baterije LR44/AG13 (priložene) Preporučena dob: 3+ godine Nije za djecu mlađu od 3 godine