Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

friendly_organic_products_banner.jpg

Friendly Organic

Friendly Organic™ proizvodi visoko kvalitetne i ekološki u potpunosti prihvatljive proizvode za čišćenje i osobnu njegu, bez štetnih posljedica na ljude, ljubimce i okoliš. Friendly Organic™ trudi se proizvesti zdrave i ekološki prihvatljive proizvode za čišćenje svih površina, koje su u kontaktu s vašom bebom, djetetom ili kućnim ljubimcem. Friendly Organic™ proizvodi namijenjeni su svakodnevnoj upotrebi u svakom domu, za djecu svih uzrasta, kao i za odrasle osobe.

Friendly Organic™ je „FRIENDLY”

„FRIENDLY” PREMA BEBAMA: Dermatološki testirani, hipoalergenski, netoksični proizvodi s uravnoteženim pH vrijednostima. Ne sadrže 1,4-dioksan, optičke posvjetljivače, fosfate, SLS-SLES, GMO, sintetičke mirise i boje. Ispunjavajući visoke standarde Friendly Organic™ proizvodi su dizajnirani s čistim i sigurnim biljnim sastojcima za bebe i roditelje.

„FRIENDLY” PREMA PRIRODI: Friendly Organic™ štiti budućnost. Recikliranjem i ponovnim korištenjem doprinosi održivosti. Friendly Organic™ sadi drveće i smanjuje emisije stakleničkih plinova, tako da je ugljični otisak sveden na nulu. Friendly Organic™ ambalaža se može reciklirati. Upotrebljavajući solarnu energiju u Friendly Organic™ proizvodnim pogonima strogo prakticiraju procese recikliranja. Friendly Organic™ proizvodi su biološki razgradljivi i sigurni za okoliš.

„FRIENDLY” PREMA BUDŽETU: Visoko koncentrirani proizvodi. Učinkoviti na svim temperaturama. Štede energiju. Koncentrirana formula osigurava dugotrajnu uporabu i upola manju potrošnju vode. Cijena proizvoda je vrlo ekonomična u odnosu na druge ekološki prihvatljive proizvode, kao i uobičajene proizvode za čišćenje.

„FRIENDLY” PREMA POVRŠINAMA: Friendly Organic™ proizvodi učinkoviti su u otklanjanju prljavštine i mrlja, ali nježni prema tkaninama i drugim površinama. Posebno formulirani sa sastojcima na biljnoj bazi. Biorazgradiva formula biljnog podrijetla vrlo je učinkovita i daje izvrsne rezultate. Proizvodi NE SADRŽE parabene, ftalate, sulfate, sintetičke mirise ili toksine. Čiste i najteže mrlje bez korištenja jakih kemijskih sredstava.

 

Friendly Organic™ proizvodi NE sadrže:

  • SLES (natrijev lauret sulfat)
  • Fosfate
  • Optičke posvjetljivače
  • Površinksi aktivne tvari petrokemijskog podrijetla
  • 1,4-dioxan
  • Formaldehid
  • Klor
  • Amonijak
  • GMO
  • Parabene

CERTIFIKATI

Friendly Organic™ proizvodi su testirani i certificirani organski proizvodi od strane USDA (United States Department of Agriculture - Odjel za agronomiju SAD).

 

Friendly Organic™ proizvodi imaju U.S. EPA (United States Environmental Protection Agency - Agencija za zaštitu okoliša SAD) Safer Choice logo.

 

Friendly Organic™ proizvodi certificirani su od strane EcoControl, njemačkog inspekcijskog i certifikacijskog tijela za ekološke/organske proizvode i sustav osiguranja kvalitete u sektoru neprehrambenih proizvoda.

 

USDA (United States Department of Agriculture - odjel za poljoprivredu SAD) Organic pečat identificira proizvode s najmanje 95% organskih sastojaka.

 

100% izrađeno u SAD-u

 

Friendly Organic™ proizvodi certificirani su od strane BUAV Ljudskih standarda. Britanska unija za aboliciju vivisekcije (BUAV) vodi globalnu kampanju za okončanje svih pokusa na životinjama.

 

Friendly Organic™ proizvodi registrirani su od strane Veganskog društva Ujedinjenog kraljevstva. Vegansko društvo je svjetski priznato i pomaže veganima da budu sigurni da su proizvodi koje kupuju zaista veganski.

 

Friendly Organic™ doprinosi održivosti. Sadnjom drveća smanjuje emisije stakleničkih plinova, te na taj način svoj ugljični otisak smanjuje na nulu.

 

Friendly Organic™ proizvodi koji mogu doći u kontakt s kožom su dermatološki ispitani i hipoalergenski.

 
friendly_organic_picture_01.jpg

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. *AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. **INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. ***Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.