Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

Kako stvoriti vrijeme za sebe uz malo dijete

Nakon dugih 9 mjeseci iščekivanja,vaša obitelj se povećala za još jednog člana. Iako su vam stalno govorili da će sve se promijeniti kad stigne dijete, postali ste toga svjesni tek kada se vaša obitelj povećala za jednog člana. Odjednom, u uobičajenim životnim trenucima počinjete se susretati sa sasvim novim situacijama. Vaš ritam je potpuno prilagođen djetetu i vjerojatno se pitate kako pronaći vrijeme za sebe i partnera koje ste još donedavno imali u izobilju. 

1100x500.jpg

Pitate se kako stvoriti vrijeme za sebe? Iako vam se u prvi trenutak neće činiti jednostavno, rješenje je u biti jako jednostavno – odvojite vrijeme za dijete od vremena koje ćete provesti sami ili s partnerom.

Da se pita djecu kako vole provesti vrijeme sa svojim roditeljima jednoglasni odgovor će biti u igri ili u maženju, neovisno koliko su mali i veliki. Čak i najmanja djeca obožavaju vrijeme provoditi u igri. Prilikom odabira igračaka istražite mogućnosti igračke. Mnoge igračke već od najmanje dobi djeteta potiču razvoj motorike. Uz podlogu za igru ili ljuljačku, odabirom jedne igračke u setu će vas dočekati nekoliko igračaka koje će vam ispuniti prve mjesece, pa čak i godine djeteta. Tiny Love ljuljačke ili podloge za igru imaju odvojive igračke, poželite li osvježiti ponudu igračaka svojim mališanima, tada odaberite igračku u bogatoj ponudi Tiny Love igračaka. I ne zaboravite, samo do 14.2. imamo posebnu ponudu – 20% popusta na cijeli Tiny Love asortiman.

naslovna_1100x500.jpg


Još jedan kriterij koji svakako morate uzeti u obzir prilikom odabira igračaka za djecu – materijal. Provjeri brendovi garantiraju materijale koji ne sadrže štetne sastojke te neće niti na jedan način negativno utjecati na vaše dijete.
Nakon što djeca provedu kvalitetno vrijeme sa svojim roditeljima, lakše će se odvojiti od njih i otići na spavanje. Koliko god da su mali, osjećat će zadovoljstvo zbog vremena koje ste im posvetili. No, prije odlaska na počinak vrijeme presvlačenja posvetite međudobnom druženju i maženju koje će umiriti dijete pa će lakše zaspati.

Sada je vrijeme za vas koje ćete provesti sami ili u društvu. Posvetite se zajedničkom druženju ili samo sebi. Koliko god da volite biti u društvu svog djeteta, jednako je važno posvetiti se i drugim životnim situacijama.

211370.JPG