Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

KATALOG NAMJEŠTAJA I DODATAKA


Dječji krevetići, posteljina, madraci, komode, ormari, vrtići, zaštitne ogradice i hranilice - sve to i još puno više pronađite u našem katalogu namještaja i dodatka.

hr_2016_07_05_katalog_poveznica.jpg

Dijete u krevetiću provodi puno vremena stoga je važno da je krevetić udoban, siguran i trajan. Krevetići s pomičnom stranom olakšat će vam stavljanje i dizanje djeteta iz kreveta.

Dječji madrac je jedan od najvažnijih elemenata u ranoj dobi odrastanja djeteta. Dobar madrac treba osigurati dobru potporu za leđa. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor madraca.

Prilikom odabira ormara ili komode budite sigurni da će vam se taj komad namještaja svidjeti te da će se uklopiti s ostatkom namještaja i kad dijete odraste.

postelje-in-kompleti.jpg
otroska-lezisca.jpg
komode-in-omare.jpg

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu, zato se pobrinite da je dijete sigurno u svakom kutku vašeg doma. Na namještaj možete postaviti niz sigurnosnih proizvoda kojima ćete osigurati vrata, ladice, oštre rubove i tako zaštiti dijete od ozljeda. Ne zaboravite ogradicu ukoliko u domu imate stepenice.

Djeci treba osigurati ravnopravno mjesto za obiteljskim stolom. Odaberite hranilicu koja će zadovoljiti vaše i djetetove potrebe. Ergonomsku i funkcionalnu hranilicu karakterizira podesiv nagib naslona, podesiva visina sjedišta i visina naslona za noge koja odgovara veličini djeteta. Dobar tek!

U dječjoj sobi ne smije ničeg manjkati; počevši od stola, stolica, podloge za igru, posteljine, dekorativnih naljepnica… Pogledajte i druge proizvode za potpuno opremane dječje sobe.

stajice-in-varovalne-ograje.jpg
stoli-za-hranjenje.jpg
vsi-izdelki.jpg

hr_2016_07_05_katalog_poveznica-1.jpg

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. *AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. **INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. ***Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.