Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Klub Baby Center

Dobro došli u novi, obnovljeni klub Baby Center, koji donosi još više prednosti i nagrada za vašu vrijednost!

​​​​​​​


Nagrađujemo vjernost: dodatnih 2% bonusa


Iznenađenje za najmlađe članove obitelji


Klupske pogodnosti

Za svaku* kupovinu ukupne vrijednosti 80 kn ili više obračunavamo 2% bonusa koji pripisujemo na vašu karticu. Vrijedi i za proizvode na akcijama i promocijama. Stanje bonusa provjerite na dnu računa! (Bonus nije moguće sakupljati i koristiti kod kupnje poklon kartica, početnih mliječnih formula i usluga)
Rođendanska čestitka i dar za vaše dijete. Prilikom prijave napišite podatke svog djeteta i poslat ćemo mu iznenađenje. Ako ste trudni, podatke o svom djetetu možete kasnije upisati.
Klub cijena ili Klub popust svaki mjesec donosi uštede kod kupovine proizvoda, o kojima ćete kao član kluba biti obaviješteni na kućnu adresu, e-mail adresu ili mobilni telefon.


​​​​​​​Članovi kluba imaju pravo na dodatne pogodnosti:
​​​​​​​

* Ekskluzivan pristup posebnim promocijama, prodajnim aktivnostima, informacijama i događanjima.

* Produžen rok za povrat ili zamjenu proizvoda. Članovi kluba mogu vratiti proizvod ili ga zamijeniti u razdoblju 30 dana od dana kupovine.

* Osobno savjetovanje kod kupovine proizvoda za novorođenče, u unaprijed dogovorenom terminu. Nazovite odabranu Baby Center trgovinu i dogovorite željeni termin u kojem će se prodavač posvetiti samo vama.
​​​​​​​

Želim ažurirati članstvo:
​​​​​​​

Kako sakupljati i koristiti bonuse na kartici?
​​​​​​​

* Kod svake kupovine obavezno priložite barkod kartice kluba Baby Center.

* Vrijednost stečenog bonusa automatski se bilježi na kartici te se zbraja.

* Stečeni bonus može se koristiti dan nakon kupovine i najkasnije do 31.1.

* Bonus možete koristiti kao popust kod sljedeće kupovine. Iznos bonusa koji želite iskoristiti, odaberite sami. Kada koristite bonus, odabrana vrijednost se oduzima od računa.

* Stanje i rok valjanosti bonusa nalazi se na svakom računu ili ga možete provjeriti preko aplikacije Moj profil na internet stranici www.babycenter.hr

Sistem označavanja aktivnosti​​​​​​
NAZIV / OPIS
​​​​​​​

Cijena / Redovna cijena > Redovna maloprodajna cijena proizvoda​​​​​​​
​​​​​​​
Akcijska cijena > Cijena koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda
​​​​​​​
Klub cijena > Cijena koju za proizvod plaća član kluba, uz predočenje klupske kartice. U slučaju da proizvod nema klub cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda
​​​​​​​
Popust > Popust koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, vrijedi za sve kupce
​​​​​​​
Klub popust > Popust koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, vrijedi za članove kluba uz predočenje klupske kartice.​​

Klub bonus >  Vrijednost popusta koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda i dodaje se na klupsku karticu, uz predočenje barkoda kartice kluba.​​​​​​
​​​​​​​

Prvi se upoznajte s našim novostima
​​​​​​​
O posebnim pogodnostima i aktualnim akcijama obavijestit ćemo vas na način koji vama najbolje odgovara: putem e-maila, na kućnu adresu ili mobilni telefon. Na taj ćete način uvijek biti informirani o pogodnostima na našim policama te aktualnim događanjima.


Što je Moj profil i kako se učlaniti?

Moj profil je aplikacija na internet stranici www.babycenter.hr koja vam omogućava pregled stanja bonusa te pregled i uređivanje osobnih podataka na vašoj kartici. Pristup aplikaciji omogućen je vašom e-mail adresom. 
​​​​​​​

Ne zaboravite:

* Članstvo u klubu je besplatno, bez obaveza i dostupno je fizičkim osobama.

* Bonusi se mogu prikupljati i koristiti samo uz priloženu karticu. Naknadno pripisivanje bonusa nije moguće. Stanje bonusa vidljivo je na kraju svakog računa.

* Bonusi se mogu dobiti i koristiti prilikom kupovine u Baby Center trgovinama i internet trgovini www.babycenter.hr
​​​​​​​