Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

Najljepša dječja soba

Paralelno s trbuščićem raste popis stvari koje roditelji moraju kupiti za dolazak novorođenčeta. Popis je sve duži i zadnji je tren da se počnete pripremati za dolazak prinove.

Untitled-1-7.jpg

Budući roditelji uz odjeću kojoj ne mogu odoljeti, prednost kod kupovine opreme za novorođenče ima odabir dječje sobice i kolica. Odabir dječjeg namještaja pomoći će vam u praktičnom slaganju odjeće i dodataka za dijete, kao i za presvlačenje, ali najvažnije, odabir krevetića olakšat će vam besane noći.

Krevetići za novorođenče možete najčešće pronaći u dvije standardne veličine: 120 x 60 i 140 x 70 cm. Ovisno o prostoru s kojim raspolažete, odaberite veličinu krevetića. Današnji krevetići imaju mogućnost podizanja podnice u nekoliko razina, što je poželjno kad kod male djece koja se češće bude nekoliko puta tijekom noći. Obzirom da su mala djeca još uvijek u mirnom položaju i ne mogu se kretati, roditelji mogu biti sigurni da dijete neće ispasti iz krevetića i ozlijediti se. Kako dijete raste, tako roditelji spuštaju podnicu, te je dijete sve dublje i dublje u krevetiću. Osim na nekoliko razina podnice, praktičnost novih krevetića je da se može odvojiti pojedina prečka na ogradici, pa kad dijete naraste može samostalno izaći iz kreveta. Također, u ponudi Satler Lip brendova možete pronaći krevetić koji ima odvojivu cijelu stranicu, te namjestivši krevetić uz krevet dijete je uvijek blizu vas. Prilikom noćnog hranjenja dijete će biti blizu majke što će manje umarati majku. Kod kupovine krevetića ne zaboravite kupiti madrac. U velikom izboru madraca možete odabrati između madraca s odvojim i neodvojivom presvlakom. Odvojiva presvlaka vam omogućuje da ju operete prema potrebi.

205737.JPG
205738.JPG
205739.JPG
205740.JPG

Komode za previjanje, osim što će vam omogućiti da su sve potrepštine djeteta i robica u neposrednoj blizini, komode su dovoljno visoke da roditelji prilikom presvlačenja djeteta ne saginju u neprirodan položaj. Ne zaboravite odabrati i podlogu za previjanje, s kojih dijete neće skliznuti, a bit će mu udobno tijekom presvlačenja.

Ukoliko vaše dijete već ima spremnu sobu ili imate dovoljno prostora, u namještanje najljepše dječje sobe možete uključiti i kupovinu ormara. Baš kao i komoda za presvlačenje i ormar dio su namještaja čija je investicija dugogodišnja. Prilikom odabira namještaja u našim poslovnicama možete pronaći bogatu ponudu u katalozima namještaja koji će zadovoljiti svačiji ukus. Na roditeljima je samo još da odaberu detalje i boju, te uživaju u svojoj prinovi.