Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

Naučite sve o kišobran kolicima

Spremate se za proljetno ljetna putovanja s vašim mališanima, a vaša kolica u kojima ste proveli toliko prekrasnih mjeseci u šetnji, koliko god praktična, postaju prevelika u prepunom prtljažniku? Vrijeme je za kupovinu malih, laganih i lako sklopivih kišobran kolica!

naslovna_720x550-1.jpg

4 pitanja prilikom odabira kolica

 
Izbor kišobran kolica jedan je težak kao i izbor klasičnih kolica. Neizostavno pitanje koje si roditelji postavljaju je, u tolikoj ponudi, koja kišobran kolica odabrati? Prije nego krenete u potragu za kišobran kolicima, pokušajte dati što precizniji odgovor na ova pitanja i suzit ćete potragu:
 
1. Trebaju li mi gradska kišobran kolica ili kolica za različite terene?
2. Koliko su vam važne dimenzije sklopljenih kolica?
3. Da li su vam potrebna kišobran kolica koja imaju ležeći položaj? 
4. Roditelji ste u pokretu? Možda vam trebaju multifunkcionalna kišobran kolica? 
tijelo1_720x350.jpg

Osnovne karakteristike kišobran kolica

Vjerujemo da mnogi roditelji nakon što odaberu kolica za svoje novorođenče ne planiraju kupnju kišobran kolica. Današnja kolica su lagana, praktična i maksimalno funkcionalna. I sad se pitate zašto bi ih mijenjali? Za putovanja kišobran kolica su idealna. U mjesecima kad je temperatura visoka, poželjeti ćete lakša prozračnija kolica koja su ugodnija djeci za šetnju.
Kišobran kolica su lagana. Dimenzijama su manja od klasičnih kolica, što naravno posebno dolazi do izražaja kad se sklope. Lagana težina kolica omogućuje lakšu mobilnost, čak i kada dijete veselo trčkara pored kolica. Za razliku od klasičnih kolica, kišobran kolica imaju male kotače, plastične ili punjene umjetnom masom koja je lagana. Kotači čine glavnu razliku među kišobran kolicima.

 

 

gb_pocit.jpg

Gradska kišobran kolica


Vaše šetnje su uglavnom u gradu ili obožavate putovati. Prije svega želite što lakša i lagano sklopiva kolica koja će zauzimati minimalno mjesta? Za vas su idealna gb Pockit + kišobran kolica! Ova inovativna kolica u sklopljenim dimenzijama najmanja su kolica na svijetu (32 x 20 x 38 cm). Svojim dimenzijama i laganim slaganjem odlično upotpunjuju gradski život. Stanu u torbu ili ruksak, a potrebne su vam samo 4 sekunde da ih sklopite i rasklopite. Mali plastični kotači idealni su za grad i glatke površine po kojima će ova kolica kliziti. Naravno, to ne znači da morate izbjegavati površine s kamenčićima, već kolica neće kliziti poput modela kišobran kolica koja kompaktnija.


Male dimenzije i lagana težina nisu jedina karakteristika gb Pockit+ kišobran kolica. Uz adaptere na ova kolica možete staviti Cybex ili gb autosjedalice grupe 0+ i time vaša kolica postaju odlična putna kolica već od prvog dana vašeg djeteta! Gb Pockit+ kolica sklopljena možete ponijeti sa sobom u avion.

tijelo2_720x350.jpg

Kišobran kolica za sve terene

Volite posjetiti šumu, a šetnja po šljunčanom terenu vam je svakodnevni izbor? Predlažemo vam kišobran kolica čiji su kotači punjeni od umjetne mase. Predstaviti ćemo vam naš najprodavaniji model kompaktnih kišobran kolica: gb Qbit+.

Gb Qbit+ kolica su kompaktna i s kotačima punjenim umjetnom masom, te klize po svim terenima. Njihova prednost je što su laganija od klasičnih kolica, sklopljena zauzimaju malo mjesta, lagano se sklapaju i rasklapaju. Baš kao i gb Pockit+ imaju ručke podesive su po visini. A oblik ručki omogućuje lagano upravljanje kolicima čak i jednom rukom. Baš kao i Pockit+ i uz ova kolica možete koristiti autosjedalicu. Gb Qbit+ nije klasičan model kišobran kolica, jer uz kupovinu autosjedalice i košare postaje model kolica 3u1, ali dimenzijama, laganom težinom i praktičnošću, postaju savršena kišobran kolica.

tijelo3_720x350.jpg

Moglo bi vam se svidjeti:

Što kad se dijete ne voli voziti u kolicima?
Važno je odabrati prava kolica
Edita Misirić Vrkljan: Kako sam se pripremala za majčinstvo
Najbolja kolica za putovanje