Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

PORODILJNI POPUST 11%

Porodiljni popust jedinstvena je pogodnost namijenjena članovima kluba Baby Center prvenstveno trudnicama i budućim roditeljima. Stalnih 11% popusta možete koristiti na kategorije proizvoda koje su odabrali naši stručnjaci u Baby Centru. Besplatnu pogodnost Porodiljni popust jednostavno uključite na svoju karticu Baby Center kluba na blagajni u trgovini ili na www.babycenter hr - Moj profil / Članstva. Jednom kad uključite uslugu, uz karticu kluba, automatski će Vam se obračunati 11% popusta na redovne cijene punih 12 mjeseci od datuma učlanjenja.

Uz stalnih 11% popusta, svaki mjesec nagradit ćemo Vas i ekskluzivnim ponudama i popustima na druge proizvode iz ponude Baby Centra. Prijavite se na primanje elektronske pošte ili SMS-a i budite u toku.

hr-2017-11-21-porodiljni-popust.jpg

Koje su glavne prednosti usluge PORODILJNI POPUST?

  1. Usluga je potpuno besplatna.
  2. U popuste je uključena široka ponuda proizvoda potrebnih kod priprema za dolazak bebe.
  3. Učlanite se jednostavno na blagajni ili na www.babycenter.hr bez dodatnih pristupnica.
  4. Popust može koristiti cijela obitelj, a ne samo trudnice (otac, tete, bake i djedovi…). Popust se obračunava uz karticu kluba i jednako za glavnu ili pomoćne kartice.
  5. Popust je moguće koristiti u trgovinama ili na www.babycenter.hr.
  6. Popust se obračunava neovisno o uvjetima plaćanja.
  7. Uz stalnih 11% popusta, svaki mjesec nagradit ćemo Vas i ekskluzivnim ponudama na druge proizvode. Prijavite se na primanje elektronske pošte ili SMS-a i budite u toku.
  8. Ukoliko očekujete novog člana obitelji, možete se ponovo uključiti i koristiti ovu uslugu.

11% popusta obračunava se na glavne kategorije proizvoda za novorođenče

Popust ne vrijedi za proizvode na akcijama i proizvode s popustima.

Poveznice na kategorije proizvoda su informativne i nisu obvezujuće za proizvode prikazane u grupi. Porodiljni popust od 11% za određeni proizvod bit će vidljiv nakon prijave te ukoliko ste kao član kluba uključili uslugu Porodiljni popust. Popust će se obračunavati automatski punih 12 mjeseci od uključenja usluge.


Često postavljana pitanja

1. Tko može koristiti pogodnost Porodiljnog popusta i kako se može prijaviti?
2. Porodiljni popust vrijedi 12 mjeseci od dana aktiviranja. Gdje mogu vidjeti koliko dugo još mogu koristiti uslugu?
3. Koliko mogu koristiti 11% Porodiljnog popusta. Postoje li ograničenja po danu?
4. Pogodnost Porodiljnog popusta mi završava ali očekujem drugo dijete i želim i dalje kupovati proizvode uz Porodiljni popust. Što mogu učiniti?
5. Osim stalnog popusta od 11% ostvarujem li uz uslugu Porodiljni popust i kakve druge pogodnosti?
6. Što trebam učiniti da dobijem dodatne pogodnosti Porodiljnog popusta?
7. Zbog iščekivanja novorođenčeta, u kupovinu često šaljem supruga ili majku. Može li Porodiljni popust koristiti netko drugi osim mene?
8. Mogu li koristiti pogodnosti Porodiljnog popusta s dodatnim (manjim) klupskim karticama?
9. Mogu li proizvode koji su uključeni u Porodiljni popust platiti poklon bonovima? Ostvarujem li i u tom slučaju pravo na Porodiljni popust?
10. Moje dijete više ne treba proizvode iz ponude Porodiljnog popusta. Mogu li odjaviti pogodnost?
11. Mogu li pogodnost Porodiljnog popusta koristiti i za kupovinu u internet trgovini www.babycenter.hr?
12. Kako se obračunava 11% Porodiljnog popusta?
13. Obračunava li se 11% Porodiljnog popusta i na proizvode s akcijskim cijenama? Što je s proizvodima u drugim promocijama (npr vikend akcijama)?
14. Kako znati za koje proizvode vrijedi pogodnost 11% Porodiljnog popusta?
15. Zašto neki proizvodi nisu uključeni u uslugu Porodiljnog popusta?

Porodiljni popust obračunava se isključivo na redovne cijene proizvoda iz navedenih kategorija. Popust se ne može kombinirati s drugim akcijama, kuponima, klupskim ponudama i za artikle na sniženju. Popust se obračunava na blagajni uz karticu Baby Center kluba, odnosno u internet trgovini za registrirane članove kluba. Popust se automatski obračunava 12 mjeseci od uključivanja usluge. Baby Center zadržava pravo promjene pogodnosti, odabranih kategorija i proizvoda ili ukidanja cijele usluge.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. *AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. **INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. ***Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.