Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

PORODILJNI POPUST 11%

Porodiljni popust jedinstvena je pogodnost namijenjena članovima kluba Baby Center prvenstveno trudnicama i budućim roditeljima. Stalnih 11% popusta možete koristiti na kategorije proizvoda koje su odabrali naši stručnjaci u Baby Centru. Besplatnu pogodnost Porodiljni popust jednostavno uključite na svoju karticu Baby Center kluba na blagajni u trgovini ili na www.babycenter hr - Moj profil / Članstva. Jednom kad uključite uslugu, uz karticu kluba, automatski će Vam se obračunati 11% popusta na redovne cijene punih 12 mjeseci od datuma učlanjenja.

Uz stalnih 11% popusta, svaki mjesec nagradit ćemo Vas i ekskluzivnim ponudama i popustima na druge proizvode iz ponude Baby Centra. Prijavite se na primanje elektronske pošte ili SMS-a i budite u toku.

hr-2017-11-21-porodiljni-popust.jpg

Koje su glavne prednosti usluge PORODILJNI POPUST?

 1. Usluga je potpuno besplatna.
 2. U popuste je uključena široka ponuda proizvoda potrebnih kod priprema za dolazak bebe.
 3. Učlanite se jednostavno na blagajni ili na www.babycenter.hr bez dodatnih pristupnica.
 4. Popust može koristiti cijela obitelj, a ne samo trudnice (otac, tete, bake i djedovi…). Popust se obračunava uz karticu kluba i jednako za glavnu ili pomoćne kartice.
 5. Popust je moguće koristiti u trgovinama ili na www.babycenter.hr.
 6. Popust se obračunava neovisno o uvjetima plaćanja.
 7. Uz stalnih 11% popusta, svaki mjesec nagradit ćemo Vas i ekskluzivnim ponudama na druge proizvode. Prijavite se na primanje elektronske pošte ili SMS-a i budite u toku.
 8. Ukoliko očekujete novog člana obitelji, možete se ponovo uključiti i koristiti ovu uslugu.

11% popusta obračunava se na glavne kategorije proizvoda za novorođenče

Popust ne vrijedi za proizvode na akcijama i proizvode s popustima.

Poveznice na kategorije proizvoda su informativne i nisu obvezujuće za proizvode prikazane u grupi. Porodiljni popust od 11% za određeni proizvod bit će vidljiv nakon prijave te ukoliko ste kao član kluba uključili uslugu Porodiljni popust. Popust će se obračunavati automatski punih 12 mjeseci od uključenja usluge.


Često postavljana pitanja

1. Tko može koristiti pogodnost Porodiljnog popusta i kako se može prijaviti?

Jedinstvena pogodnost Porodiljni popust, koja je dostupna u trgovinama Baby Center, nije uvjetovana stvarnim datumom početka porodiljnog dopusta za vrijeme trudnoće. Za pogodnost Porodiljnog popusta može se prijaviti svaki član kluba Baby Center bez obzira očekuje li dijete i neovisno o dobi djeteta. Za prijavu nije potrebno prilagati dokaze (trudnička knjižica, rodni list i sl).

Na uslugu Porodiljnog popusta prijaviti se možete na blagajni trgovine Baby Centra, samo priložite svoju karticu kluba i zatražite aktiviranje pogodnosti. Prijaviti se možete i na web stranici www.babycenter.hr u korisničkom profilu „Moj profil“ na kartici „Članstva“.

2. Porodiljni popust vrijedi 12 mjeseci od dana aktiviranja. Gdje mogu vidjeti koliko dugo još mogu koristiti uslugu?

Pogodnost Porodiljnog popusta vrijedi 12 mjeseci od dana aktivacije. Valjanost usluge može se provjeriti u trgovinama Baby Centra na blagajni ili u korisničkom profilu „Moj profil“ na web stranici www.babycenter.hr.

Ukoliko ste se za Porodiljni popust prijavili 20.4.2016. ili kasnije, vaša pogodnost vrijedi 12 mjeseci tj 365 dana od datuma prijave. Ako ste se za Porodiljni popust prijavili prije 20.4.2016. tada vaša pogodnost vrijedi 24 mjeseca tj 730 dana od datuma prijave.

3. Koliko mogu koristiti 11% Porodiljnog popusta. Postoje li ograničenja po danu?

Korištenje 11% Porodiljnog popusta nije ograničeno po danu, koristiti ga možete svaki dan unutar radnog vremena svake trgovine i neograničeno u internet trgovini www.babycenter.hr.

4. Pogodnost Porodiljnog popusta mi završava ali očekujem drugo dijete i želim i dalje kupovati proizvode uz Porodiljni popust. Što mogu učiniti?

Ako očekujete drugo dijete, nakon isteka pogodnosti, na istu uslugu možete se ponovno prijaviti.

5. Osim stalnog popusta od 11% ostvarujem li uz uslugu Porodiljni popust i kakve druge pogodnosti?

Uz 11% popusta na odabrane proizvode za potrebe novorođenčeta, članovi su mjesečno nagrađeni s ekskluzivnim popustima na druge proizvode koji su potrebni za dijete u prvoj godini života. Prijavite se za primanje elektroničkih obavijesti i SMS poruka i ostvarit ćete povremene dodatne pogodnosti.

6. Što trebam učiniti da dobijem dodatne pogodnosti Porodiljnog popusta?

Da bi primali dodatne pogodnosti na svoj korisnički profil Baby Centra upišite svoju adresu e-pošte i broj mobitela. To možete učiniti u trgovinama Baby Centra (od prodavača zatražite obrazac za popunjavanje dodatnih podataka) ili upišite podatke  na www.babycenter.hr u korisničkom profilu „Moj Profil“ na kartici „Članstva“.

7. Zbog iščekivanja novorođenčeta, u kupovinu često šaljem supruga ili majku. Može li Porodiljni popust koristiti netko drugi osim mene?

Pogodnost Porodiljnog popusta 11% obračunava se na blagajni uz predočenje kartice kluba Baby Center, kako na glavnu tako i na bilo koju od tri male dodatne kartice. Uvjet je da je usluga aktivirana i važeća.

8. Mogu li koristiti pogodnosti Porodiljnog popusta s dodatnim (manjim) klupskim karticama?

Porodiljni popust 11% obračunava se na blagajni uz predočenje kartice kluba Baby Center i jednako vrijedi za glavnu i dodatne male kartice. Uvjet je da je usluga aktivirana i važeća.

9. Mogu li proizvode koji su uključeni u Porodiljni popust platiti poklon bonovima? Ostvarujem li i u tom slučaju pravo na Porodiljni popust?

Porodiljni popust 11% obračunava se na sve vrste plaćanja; gotovina, kreditne kartice, poklon bonovi.

10. Moje dijete više ne treba proizvode iz ponude Porodiljnog popusta. Mogu li odjaviti pogodnost?

Ukoliko želite odjaviti pogodnost Porodiljnog popusta, na blagajni trgovine Baby Center priložite klupsku karticu i zatražite iščlanjenje iz usluge Porodiljnog popusta. Odjaviti pogodnost možete i na www.babycenter.hr u korisničkom profilu „Moj profil“ na kartici „Članstva“.

11. Mogu li pogodnost Porodiljnog popusta koristiti i za kupovinu u internet trgovini www.babycenter.hr?

Da, 11% porodiljnog popusta će Vam se automatski obračunati na proizvode koji su uključeni u  uslugu i kod Internet kupovine. Da bi Vam se pogodnost Porodiljnog popusta prikazivala na proizvodima uključenim u uslugu; trebaju biti ispunjeni slijedeći uvjeti:

 1. Kao član morate biti registrirani u Internet trgovini.
 2. Kod pregleda artikala trebate biti prijavljeni.
 3. U trenutku pregleda proizvoda članstvo mora biti važeće.
12. Kako se obračunava 11% Porodiljnog popusta?

Popust se odnosi samo na redovne maloprodajne cijene proizvoda u uključenim kategorijama. Popust ne vrijedi za proizvode koji su trenutno na akciji, klupskoj akciji s bodovima i na druge promocije te na proizvode s popustom. Popusti se međusobno isključuju i ne zbrajaju se.

13. Obračunava li se 11% Porodiljnog popusta i na proizvode s akcijskim cijenama? Što je s proizvodima u drugim promocijama (npr vikend akcijama)?

11% Porodiljnog popusta obračunava se na temelju priložene kartice kluba Baby Center. U slučaju da kupujete proizvod koji je na akcijskoj cijeni, Porodiljni popust se ne obračunava (važeća je akcijska cijena proizvoda). U slučaju da se tijekom promocije (npr 20% popusta na kolica Joolz) odlučite za kupovinu kolica, obračunat će Vam se popust trenutne promocije, odnosno popust koji vam donosi veću pogodnost.

14. Kako znati za koje proizvode vrijedi pogodnost 11% Porodiljnog popusta?

Popis proizvoda birali su stručnjaci Baby Centra i odabrali su proizvode koji su potrebni za osnovno opremanje kod dolaska novog člana obitelji.

Asortiman uključen u uslugu možete vidjeti na letku koji možete dobiti u trgovini Baby Center. U trgovinama Baby Center označene su pojedine kategorije proizvoda, za više informacija obratite se našim prodavačima.

U Internet trgovini vrijednost Porodiljnog popusta vidljiva je na artiklima pod uvjetom da ste prijavljeni kao član kluba i da prilikom pregleda artikala imate aktiviranu i važeću uslugu Porodiljnog popusta.

15. Zašto neki proizvodi nisu uključeni u uslugu Porodiljnog popusta?

Kako bi obiteljima koje očekuju novorođenče olakšali kupnju, odabrali smo osnovne proizvode za opremanje potrebne kod dolaska novog člana obitelji. Neke proizvode nije potrebno kupovati kod rođenja djeteta, već kasnije tijekom djetetova života. Kako bismo i za buduće potrebe omogućili korištenje posebnih popusta pripremat ćemo svaki mjesec posebnu ponudu proizvoda s posebnim popustima. Posebne ponude slat ćemo elektronskom poštom ili SMS-om - preporučamo Vam da se predbilježite na primanje posebnih ponuda - u trgovinama dopunite podatke ili ih provjerite na korisničkom profilu „Moj profil“ na kartici „Članstva“.


Porodiljni popust obračunava se isključivo na redovne cijene proizvoda iz navedenih kategorija. Popust se ne može kombinirati s drugim akcijama, kuponima, klupskim ponudama i za artikle na sniženju. Popust se obračunava na blagajni uz karticu Baby Center kluba, odnosno u internet trgovini za registrirane članove kluba. Popust se automatski obračunava 12 mjeseci od uključivanja usluge. Baby Center zadržava pravo promjene pogodnosti, odabranih kategorija i proizvoda ili ukidanja cijele usluge.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. *AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. **INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. ***Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.