Baby Center internet trgovina
0

Cybex Anoris


Cybex Anoris T i-size potražite u sljedećim trgovinama:
 1. Baby Center Jankomir - Zagreb (City Center One West)
 2. Baby Center Žitnjak - Zagreb (City Center One East)
 3. Baby Center Split (City Center One)
 4. Baby Center Zaprešić (Westgate) 

  Potražite i na www.babycenter.hr >>>>

Sigurno na put - s pogledom naprijed

Autosjedalica s ugrađenom AirBag tehnologijom, koja još bolje štiti vaše dijete. Možete li zamisliti autosjedalicu koja nudi jedinstveno sigurnosno rješenje i omogućuje djetetu nesmetan pogled naprijed? Tako je lako vidjeti dijete u retrovizoru, a istovremeno ste sigurni da Cybex Anoris T i-Size savršeno štiti vaše dijete i raste s njim. Ovo je pravi put naprijed za autosjedalicu okrenutu u smjeru vožnje.

Autosjedalica okrenuta prema naprijed za iznimnu udobnost

Jednostavan pogled u retrovizor je sve što činite kako bi ostali povezani sa djetetom u vožnji.
​​​​​​​Više sigurnosti u autosjedalici okrenutoj prema naprijed i pogled na dijete nudi veću udobnost tijekom vožnje, a ostavlja dovoljno prostora za djetetove noge.

Bezkompromisna sigurnost

Nenadmašna sigurnost među autosjedalicama okrenutima prema naprijed. Anoris T i-Size još bolje štiti osjetljivi vrat vaše bebe uz pomoć L.S.P. sustava, koji apsorbira sile u slučaju sudara, čime se značajno smanjuje mogućnost ozbiljnih ozljeda.

Intuitivno iskustvo

Anoris T i-Size predstavlja i sustav One-Click Impact Shield – jednostavan sustav za kopčanje djeteta u autosjedalici. Doživite jednostavno namještanje djeteta i pričvršćivanja pojasa te samopouzdano krenite na put s mišlju da vaše dijete uživa u sigurnoj vožnji s najnaprednijom autosjedalicom ikad.

Razvijena za jednostavno korištenje

Svijetli i jasno vidljivi LED indikatori jasno prikazuju ispravno ili neispravno postavljenu autosjedalicu. Na taj način ne morate brinuti o pravilnom postavljanju. Kada zasvijetle odgovarajući indikatori, spremni ste na sigurnu vožnju sa djetetom.

Tehničke značajke

 • Dimenzije (DxŠxV):
  ​​​​​​​614 x 440 x 662 mm
 • Težina: 12 kg
 • Standard UN R129/03
 • ​​​​​​​Primjereno za dijete:
  ​76 - 115 cm, > 15 mjeseci
 • Do približno 6 godina
 • Do 21 kg

Raznovrsna paleta boja


Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN