Baby Center internet trgovina
0

Upoznajte novi 360 Family

Nova generacija sistema autosjedalica koje se okreću

Djeca brzo rastu. Zbog toga smo stvorili novu, inovativnu obiteljsku autosjedalicu za djecu koja će rasti s djetetom neko vrijeme. Jedinstveni sustav 360 Family nova je generacija okretnih dječjih autosjedalica, koja se sastoji od okretne baze FamilyFix 360 i kompatibilnih autosjedalica 360⁰, dizajniranih za sigurnu vožnju djece od rođenja do navršene 4 godine života. Izuzetno prikladan sustav oketanja jednom rukom roditeljima znatno olakšava život, jer im pomaže da dijete dugi niz godina svakodnevno namještaju u autosjedalicu.


Okretna baza za brzu i jednostavnu ugradnju autosjedalice

Baza FamilyFix 360 sadrži tehnologiju FlexiSpin koja omogućuje najbolju rotaciju autosjedalice u bilo kojem položaju.

✔️  Zahvaljujući za 360⁰ okretnoj ručki na podnožju, sve se autosjedalice 360⁰ glatko i lako okreću samo jednom rukom - savršeno za roditelje koji uvijek imaju pune ruke posla.

✔️  Vizualni i zvučni indikatori na bazi pokazuju vam kada je autosjedalica pravilno postavljena na bazu.

✔️  Sustav kontrole okretanja TravelSafe osigurava da se beba vozi u suprotnom smjeru vožnje, dok ne napuni 15 mjeseci.


Udobnost i sigurnost od prvog dana

Autosjedalica Pebble 360 ​​pogodna je za bebe od rođenja do otprilike 15. mjeseca života. Okretanje autosjedalice na bazi FamilyFix 360 vrlo je glatko i jednostavno, samo jednom rukom.

✔️ Izuzetno udoban Baby-hugg umetak omogućuje bebi da se udobno i ugodno vozi cijelo vrijeme u autosjedalici.

✔️ Jednostavni pojas omogućuje vam brzo namještanje bebe u autosjedalicu i otpuštanje iz autosjedalice.

✔️ Pebble 360 ​​ima sustav ClimaFlow, koji pruža bebi sigurnost i udobnost, jer kontrolira djetetovu temperaturu.

✔️ Tehnologija Cell Side Impact štiti vašu bebu od sila nastalih u slučaju bočnog udara.


Za puno godina udobnosti i sigurnosti za vaše dijete

Dio obitelji 360 je i autosjedalica Pearl 360, koja je prikladna za djecu od rođenja do otprilike njihove 4. godine. Zahvaljujući rotacijskoj ručki od 360 na bazi, omogućuje najbolju rotaciju autosjedalice u bilo kojem od njezinih položaja.

✔️ Kad vaše dijete više nije tako malo, Pearl 360 se prilagođava jer omogućuje vrlo prostrano sjedalo.

✔️ Zahvaljujući jednostavnom sustavu remena, namještanje djeteta u autosjedalicu i vađenje iz nje brzo je i jednostavno.

✔️ Posebni ClimaFlow paneli, zračna pjena i tkanine osiguravaju dobru cirkulaciju zraka, što osigurava odgovarajuću temperaturu djeteta u sjedalu, u svakom trenutku.

✔️ Pearl 360 ima inovativnu G-Cell Side Impact tehnologiju koja ima ugrađenu dodatnu bočnu zaštitu za dodatnu sigurnost vašeg djeteta.


Uvijek sigurno

Svi proizvodi iz obitelji 360 udovoljavaju najnovijim i najvišim sigurnosnim standardima i-Size i osiguravaju najvišu razinu sigurnosti djece u automobilu. To znači da možete putovati s djetetom od njegovog rođenja do njegovog 4. rođendana, ne brinući se o njegovoj sigurnosti tijekom vožnje!

Uvijek blizu djeteta

Maxi-Cosi Coral 360 autosjedalica prva je modularna 360⁰ okretna autosjedalica dizajnirana za izuzetno lako prenošenje. Coral 360 kompatibilna je s bazom FamilyFix 360 i dizajnirana je za dijete od rođenja do oko 12 mjeseci starosti. Uklonjiva, lagana i mekana nosiljka (teška samo 1,7 kg) smanjuje težinu autosjedalice za više od 50%! Izuzetno jednostavna za nošenje i okretanje jednom rukom, Coral 360 savršeno je praktično rješenje za vas i vašu bebu.Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN