Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

Što ću naučiti u novoj godini?

Dok odbrojavamo zadnje dane 2017.godine i spremamo za novu, 2018. godinu smišljamo ciljeve koje želimo ostvariti u novoj godini. Svaka nova godina u mnogima budi želju da u svoj život uvedu nove navike ili nauče nešto novo. Neovisno koliko smo mali ili veliki, za sve nas je ovo velika prilika za ispuniti cilj koji smo zadali. 

1100x650_naslovna.jpg

Što će vaši mališani naučiti u novoj godini?

Možda će vaši mališani napraviti prve korake, naučiti prva slova ili novu pjesmicu. Neovisno što ih čeka, cilj prilagodite dobi svojih mališana.

Najveći izazov imat će najmanji. Prvi koraci i prve riječi veliki su izazov. Motivirajte ih guralicom ili igračkama veselih boja koje će ih potaknuti da naprave prve korake.

Malena djeca će u ovoj godini prohodati, naučiti prve riječi, možda će naučiti ići na kahlicu. Ako je to vaš veliki cilj za 2018. godinu motivirajte ga tablicom nagrada koje možete ispisati i označavati svaki uspješan odlazak na kahlicu.

1100x650_tekst.jpg

Djeca u dobi od 3 do 5 godine možda će se početi baviti sportom i dodatno razviti svoje motoričke vještine. Ples, nogomet, gimnastika, sportska grupa, mogućnosti je puno. Možda će ovo ljeto vaši mališani naučiti samostalno plivati. Mala djeca su sklona glazbi i stranim jezicima. Naime, mališani nemaju strah od pogreške kao mi odrasli, stoga zbog svoje opuštenosti jednostavnije uče nove vještine.

Djeca predškolske dobi naučit će prva slova čitati i pisati. Vrijeme prije odlaska u školu je kad se sve više uče samostalnosti, tako da ih čeka puno izazova u ovoj godini.

Koji je cilj vaših mališana u novoj godini?

Podijelite s nama svoje ciljeve i napišite nam ih na mail: klub@babycenter.hr jer 20 zanimljivijih nagrađujemo s interaktivnim kalendarima Baby Centra za 2018.g Svoje prijave nam pošaljite do 14.1.2018. godine!

kalendar2.jpg