Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

Tajna je u dodacima

Kada ste zadnji put kupili novo vozilo - automobil? Sjećate se kad su vam trgovci prvo ponudili osnovnu verziju automobila kad ste ga kupili, a zatim su vam ponudili razne dodatke koji su vas jednostavno impresionirali? Kažu da je tajna u detaljima, ali istina je i da dodaci donose posebnu radost.

blog-dodatki-1100x400-1.png

Prilikom kupnje automobila, nerijetko birate i dodatnu opremu. Dodatna oprema čini putovanje ugodnije cijeloj obitelji. No, što je s dodatnom opremom za autosjedalice?
Ljeto je i vruće je, a djeci je unatoč klimi u automobilu vruće i znoje se. Nelagodno je, a i opasno za zdravlje, sjediti u majici okupanoj znojem satima u vožnji. Nelagodnost situacije može ublažiti presvlaka za autosjedalicu, Presvlake su izrađene od posebnim materijala koji pomažu u regulaciji tjelesne temperature i ljeti i zimi.

Presvlake za autosjedalice postoje za sve grupe autosjedalica i brendove istih. Ovisno o modelu presvlaka može štiti cijelu autosjedalicu. Dogodi li se nezgoda prilikom vožnje, presvlaku lako može skinuti s autosjedalice i oprati u perilici rublja.

Kako bi dijete ostalo zaštićeno od sunčevih zraka tijekom vožnje, ali i sama autosjedalica koristite sjenila za prozore. Sjenila se vrlo jednostavno postavljaju na prozore, a nerijetko su oslikana i zabavnim dječjim motivima.

Zrcalo je sjajno rješenje za kontrolu djece koja voze u suprotnom smjeru od smjera vožnje. Postavljen je na stražnje sjedalo i omogućuje vama i vašem djetetu da vizualno komunicirate tijekom voženje.

blog-dodatki-1100x400-2-1.png

Posebnu pažnju posvećujemo trudnicama. Vezanje sigurnosnog pojasa nije baš ugodan zadatak za njih, ali čak i u trudnoći sigurnost mora biti na prvom mjestu prije udobnosti. Upotreba posebnog pojasa preporučuje se od drugog mjeseca trudnoće pa nadalje. Upotreba pojasa za trudnice ne utječe na osnovne sigurnosne značajke sigurnosnog pojasa u 3 točke. Pomoću posebnog privitka - trudničkog pojasa - možete odlučiti između života i smrti vašeg nerođenog djeteta.


Vrijedi li riskirati?