Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

Testirali smo – GB Pockit + kišobran kolica

Mnogim roditeljima je teško prebaciti se iz klasičnih kolica u kišobran kolica. Boje se nestabilnosti, nepraktičnosti i sigurnosti kolica na koja su navikli. Zamolili smo Študentske mame, poznate Slovenske blogerice, da testiraju GB Pockit + kolica! Pročitajte njihovo iskustvo!

Poslala sam Mileni SMS: ' Hej Milena, idete možda sutra u Ljubljanu? Treba mi prijevoz iz Maribora do Ljubljane, moram uzeti jedna kolica?'


Milena mi je napisala: 'Uh, kolica? Ne znam da li mi stanu u auto!'


Pišem joj:' Ne brini, jako su mala.'

I doista jesu! Studenske mame su testirale kolica koja su veličine torbe za kolica ili ručne prtljage u zrakoplovu.


Krenimo ispočetka. Koristim klasična kolica, ne kišobran kolica. To znači da sam naučena na stabilnost, na velika i udobna kolica, koja teško nosim po stepenicama, na njih mogu staviti sve vrećice sa stvarima koje nosim iz kupovine. Kišobran kolica sam zadnji put koristila prije devet godina, kada mi je brat bio mali.


Zadnjih 5 dana smo koristili isključivo kišobran kolica, upoznavali se s njima, testirali ih na različitim terenima. Puno smo šetali s našim djetetom ne bi li ih što bolje istražili. Kroz mjesec, dva vjerujem da ćemo naša kolica potpuno zamijeniti kišobran kolicima, jer su puno praktičnija za park i igralište. Čak niti putovanja, ni avionom niti brodom neće biti problem jer se GB Pockit + kolica brzo rastavljaju i sastavljaju.


Prvi dan smo s kolicima išli na vjenčanje. Za razliku od prošlih šetnji, sada smo puno lakše i brže išli od mjesta do mjesta. Najviše me oduševilo što sam sada mogla istovremeno nositi i dijete i kolica po stepenicama, jer kolica nisu teška. Navečer, kad je Julia zaspala, samo smo spustili naslon, a nas dvoje smo plesali do ranog jutra!

instagram-image-mamiblogerke-15062017-1.jpg
instagram-image-mamiblogerke-15062017-2.jpg
instagram-image-mamiblogerke-15062017-3.jpg

Krović na kolicima nije baš velik, ali mislim da većoj djeci koja sjede pruža veću zaštitu nego našoj Juliji. Kolica sam lagano za voziti, čak i mom mužu koji ima preko 190 cm visine. Iako se ne bi bunio na malo duže ručkice.


Oboje nas je oduševilo kako su kolica jednostavna i praktična. Stepenice, turistički vlakić, bazen,…nema gdje nismo išli s njima. Toliko su jednostavno za sklopiti ih, a još je lakše nositi ih, čak i istovremeno s djetetom. Kolica nisu teška pa lako stanu u torbu, ali ipak bi preporučila da se kupi originalna njihova torba, tu će biti najbolje zaštićena.


Kolicima se lako može rukovati i jednom rukom, dok s drugom telefoniraš, šećeš psa ili držiš dijete za ruku. Kolica su idealna za putovanje. Posebno za one koji putuju avionom. Vjerojatno ne trebam ni pisati, ali bolje da spomenem, toliko su mala da ih možete imati kao ručnu prtljagu, što će vam putovanje avionom jako olakšati. Praktična su i za putovanje autobusom, vlakom ili automobilom. Neovisno koliko mali auto imate, stat će u svaki auto i neće zauzeti puno mjesta.


Ova kolica su posebna zbog načina sklapanja i rasklapanja, ali najbolje da to vidite u videu. Zaista je toliko brzo da nije bilo potrebe da ubrzavamo.

Za Baby Center je svoje iskustvo prenijena Študenska mama, članica Mami blogerke!

www.studentskamama.si http://www.mamiblogerke.si/