Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

Vrijeme je za putovanje!

putovanje_1100x619.jpg

Zrake sunca mame na putovanje, osim odabira lokacije svakom roditelju je potreban popis stvari koje su potreba vaše djetetu da bi put bio što ugodniji i djetetu i roditeljima. I sa što manje stresa.

Unatoč tome što se mnogima čini da su mala djeca premala za putovanje te da neće ništa zapamtiti od viđenog, putovanje s djetetom je neprocjenjiva uspomena za obitelj. Stoga, ohrabrite se i bacite se u potragu za idealnom destinacijom. No, prije nego krenete s pakiranje, pročitajte što vam je sve potrebno na putovanju.

Prije nego se odvažite na putovanje, provjerite najvažnije – autosjedalicu! Da li je možda vrijeme za novu? I ne zaboravite, svako putovanje započinje u autosjedalici.

Odjeća i obuća

Svaki roditelj je svjestan da dijete ponekad promijeni nekoliko odjevnih kombinacija tijekom danas, stoga majica, bodi i hlačice nikad nisu na odmet. Svakako prvo provjerite vremensku prognozu jer varljivo vrijeme možda će zahtijevati i jaknu i prsluk i kabanicu, a možda će i lagana jaknica biti dovoljna. 

Vaše dijete tek počinje raditi svoje prve korake ili je već spremni hodač? Ne zaboravite na dodatan par obuće. Dijete će možda zakoračiti u prvu lokvicu vode i smočiti obuću. Također, ne zaboravite na papuče.

kolica_1100x619-3.jpg

Kolica

Nedostaje vam mjesta u prtljažniku, a vaše dijete je dovoljno veliko za kišobran kolica? Lagana kolica dati će vam, svima neophodno, mjesto u prtljažniku, a zahvaljujući kvaliteti koju pružaju djeca će jednako uživati u šetnji s njima. Naša omiljena lagana kolica su gb Qbit+ i gb Pockit+ .

Nosiljke

Nerijetko roditelji za putovanje odabiru nosiljke. Djeca nosiljke zbog blizine roditeljima, a roditelji ih vole zbog praktičnosti i slobodnih ruku. Model Ergobaby Omni 360 posebno je popularan zbog 4 položaja djeteta te ga je moguće koristiti do djetetovih 20 kg težine.

krevetic_1100x619.jpg

Oprema

Putni krevetići su neizostavni dodatak svakog putovanja. Sklopljeni, ne zauzimaju puno mjesta, a zbog svog praktičnog mehanizma lako se rasklapaju. Pogodni su za svaki prostor, a pružit će miran san i djetetu i roditeljima. Fillikid krevetići zanimljivih detalja, s otvorom ili bez.

Na putovanju volimo praktičnost prije svega, jer roditelji kad počnu planirati putovanje s djetetom shvaćaju da moraju ponijeti gotovo sve što imaju da bi ostvarili djetetu ugodnu okolinu, poput one doma. Kadica na napuhavanje, putna kahlica ili prijenosna hranilica koja se lako montira za svaki stol.

Ukoliko se upravo krenuli s dohranom djeteta, tada vam redoviti i pravilno pripremljeni obroci mogu predstavljati muku, no uz Avent kuhalo i mikser 2u1 doskočit ćete i tom problemu. Jednostavna priprema ukusnih obroka gdje god se nalazili dati će vam sigurnost da će vaše dijete uvijek jesti kvalitetno.

Igračke i vozila

Omiljena igračka visoko je na popisu stvari koje morate ponijeti na put za vaše dijete. No, oni malo veći tražiti će dodatni zanimaciju poput voženje u triciklu ili svoj omiljeni romobil. Zahvaljujući inovativnosti, Smart Trike tricikli sada dolaze i u sklopivoj varijanti koja će zauzimati malo mjesta, kao i odabrani Globber romobili.

globber_1100x619.jpg

Putna ljekarna

Iako je na dnu popisa, neizostavna je prilikom svakog putovanja. Toplomjer, antiseptik, probiotik, a prema potrebi i inhalator neizostavni su kad je malo dijete u pitanju.