Baby Center internet trgovina
0

Dragi kupci i članovi kluba,

korak po korak Bubamara i Baby Center postali su jedna velika obitelj. Prethodno smo za Bubamara klub uveli promjene, kako biste imali još bolje pogodnosti kao članovi kluba.
​​​​​​​
Obavještavamo vas da je klub, kao što su i trgovine, od 19.12.2022. promijenio naziv u Baby Center klub, a vi ćete kao članovi kluba i dalje imati svoje pogodnosti koje ste imali dosad >> provjerite pogodnosti kluba ovdje!
​​​​​​​
29.12.2022. ugašena je i web trgovina www.bubamara.eu. Svojem profilu možete pristupiti na www.babycenter.hr. 

Ukoliko kupujete u fizičkim prodavaonicama Baby Center, nesmetano možete koristiti ili svoju Bubamara ili svoju Baby Center karticu. 
Ukoliko kupujete u internet trgovini, pogodnosti kao član kluba također možete koristiti ili sa svojom Baby Center ili Bubamara karticom na www.babycenter.hr. 
Pogodnosti koje vam donosi članstvo u klubu Baby Center i vaša klupska kartica: 

•    2% bonusa za svaku kupnju u vrijednosti 10,62 EUR / 80 kn ili više (zapišemo ga na vašu klupsku karticu te vrijedi i za kupnju proizvoda na akciji)*
•    mali znak pažnje za rođendan vašeg djeteta (potreban je upis podataka djeteta)
•    velik izbor proizvoda po klupskim cijenama, klupskim popustima i ostalim pogodnostima. 

*razdoblje prikupljanja bonusa traje od 1.1.2023. do 30.6.2023.; bonuse prikupljene u tom razdoblju možete iskoristiti do 31.7.2023. u svim prodavaonicama Baby Center u Hrvatskoj ili na www.babycenter.hr. Ponuda vrijedi prilikom korištenja klupske kartice. 
​​​​​​​
Za više informacija kliknite ovdje!
Hvala vam na dosadašnjem povjerenju. Želimo vam ugodnu kupovinu u Baby Centru. 
​​​​​​​
Dobro došli u obitelj. 
Dobro došli u Baby Center.
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN