Baby Center internet trgovina
0

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i čestitamo dobitnicima: 
​​​​​​​Valentina Brezak
Martina Jović
Sanja Červar
Tena Tadić
Marijana Kunovec

Svi pobjednici će biti uskoro kontaktirani! 
Zahvaljujemo svima na sudjelovanju! 

​​​​​​​

PRAVILNIK NAGRADNOG NATJEČAJA »VRIJEME JE – POKRENI SE«


Članak 1: Organizator nagradnog natječaja

Organizator nagradnog natječaja »VRIJEME JE – POKRENI SE« je AKIDS HR d.o.o., Jankomir 33, 10000 Zagreb.

Natječaj se odvija na teritoriju Republike Hrvatske u trgovinama Baby Center i Bubamara te na www.babycenter.hr i www.bubamara.eu


Članak 2. Trajanje nagradnog natječaj

Nagradni natječaj traje od 25.3. do 31.5.2022.


Članak 3. Objava pravila nagradnog natječaja

Nagradni natječaj je objavljen na web stranici www.babycenter.hr  i na www.bubamara.eu


Članak 4. Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Natječaj je otvoren za sve sudionike, koji su državljani Republike Hrvatske s prebivalištem u Hrvatskoj, a navršili su 18 godina. Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

U periodu od 25.3. do 31.5.2022. svaki sudionik nagradnog natječaja treba odabrati jedan proizvod iz kataloga »Vrijeme je – pokreni se« Sve za igru na otvorenom, 2022. te napisati zabavnu, maštovitu priču kako proizvod može biti korišten u svakodnevnom životu, na drugačiji – kreativan način.  

Priču je potrebno  poslati na mail klub@akids.hr ili poštom na adresu AKIDS d.o.o. Jankomir 33, 10000 Zagreb.   Kupnja nije uvijet za sudjelovanje!

U prijavi treba poslati i sljedeće podatke:

  • Ime i prezime sudionika (punoljetne osobe)
  • Adresu
  • Adresu elektoničke pošte
  • Broj telefona/mobitela


Članak 5. Nagradni fond

Nagradni fond:

5x BABY CENTER darovna kartica u vrijednosti 500 kn

5x BUBAMARA darovna kartica u vrijednosti 500 kn

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Nagrada nije prenosiva na drugu osobu.


Članak 6. Autoska prava

Prijavom na natječaj, sudionici izjavljuju da je poslana priča ili fotografija originalna ideja sudionika te da nije kopija niti da su njima kršena tuđa autorska prava ili tuđa intelektualna vlasništva. Sukladno s time, sudionici slanjem prijave potvrđuju da organizator, u skladu s potrebama natječaja ima pravo za objavu, distribuciju i reproduciranje primljenog sadržaja u svrhu objave dobitnika te promocije natječaja.


Članak 7: Izbor pobjednika

O pobjednicima nagradnog natječaja odlučuje tročlana komisija. Od svih poslanih prijava do 31.5.2022. do 23:59, nagradu osvaja najkreativnija fotografija i priča.  U obzir će se uzeti originalnost ideje, likovna ili sadržajna kreativnost. Izbor pobjedničke prijave se provodi 8.6.2022. u prostorijama tvrtke AKIDS HR d.o.o., Jankomir 33, Zagreb.

Komisija se sastoji od 3 člana:

  • Marijana Uradin Jagić
  • Iva Zajec
  • Ana Jerneić

Izboru prisustvuju sva 3 člana komisije, u slučaju odsutnosti jednog člana, odabir se prolongira na prvi sljedeći dan kada će svi moći sudjelovati. Njihova prisutnost će se navesti u zapisniku o izvedbi. Rezultati na odabir su konačni i žalba nije moguća.


Članak 8: Objava nagrađenih i preuzimanje nagrada

Dobitnici će biti objavljeni na www.babycenter.hr  i www.bubamara.eu u petak, 10.6.2022. iza 12 sati. Pobjednici će biti obavješteni o osvajanju nagrade na adresu elektroničke pošte navedenu u prijavi za natječaj. Dobitnik je obavezan javiti se u roku od 7 dana od primitka obavjesti o osvojenoj nagradi. Ukoliko se dobitnik ne javi, nagrada će ostati nepodijeljena i organizator je može iskoristiti u bilo koju drugu svrhu. Organizator će obavijesiti dobitnika o načinu preuzimanja nagrade.


Članak 9. Privatnost i zaštita podataka

Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Organizatora da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja.

Sudionik može u bilo kojem trenutku povući svoju privolu za obradu osobnih podataka dopisom na adresu Organizatora.

Osobni podaci sudionika nagradne igre čuvat će se 120 dana nakon završetka nagradne igre nakon čega će biti uništeni, osim osobnih podataka potrebnih za objavu dobitnika nagradnog natječaja.  Osobni podaci dobitnika mogu se podijeliti s pružateljem usluga kurirske dostave u svrhu dostave nagrada.

Organizator će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.


Članak 10. Pravila

Pravila su obvezujuća za organizatora i druge osobe koje su na bilo koji način povezane s događajem i osiguravateljem nagrade.

Za tumačenje pojedinih članaka ovog Pravilnika je isključiva nadležnost Komisije iz članka 7. Pravilnika o Nagradnom natječaju. Za potrebe  dodatnih mišljenja i drugih pravnih poslova organizator može imenovati i ovlastiti odvjetnika.

Organizator zadržava pravo da u slučaju promijenjenih okolnosti ili za bilo koje druge opravdane razloge ili izmjene dopuni pravila ovog natjecanja. Promjena ili dopuna pravila bit će objavljena na web stranicama (www.babycenter.hr, www.bubamara.eu).


Članak 11: Rješavanje sporova

U slučaju sporova koji nastanu u vezi s Nagradnim natječajem nadlažan je Općinski sud u Zagrebu.


Članak 12: Valjanost pravila

Pravila stupaju na snagu s 25.3.2022.


U Zagrebu, 21.3.2022.


Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN