Baby Center internet trgovina
0

Stiže beba
Knjižica savjeta i pogodnosti za buduće mame i roditelje u slatkom iščekivanju

Čarobno vrijeme trudnoće je jedinstveno iskustvo za svaku buduću mamu. Devet mjeseci tijekom kojih pod srcem nosite novi život, svaka žena doživljava drukčije. U tom razdoblju javljaju se različita pitanja, stoga smo tu za vas, na putu veselog iščekivanja. Prepustite nam stručan izbor proizvoda, koji se temelji na našem dugogodišnjem iskustvu, te prelistajte našu knjižicu, namijenjenu upravo vama. U njoj ćete pronaći najbolje za vaše novorođenče, tako da možete opušteno i zadovoljno čekati novog člana obitelji.
​​​​​​​Uz brojne popuste pogodnosti ne propustite i praktične savjete za ovo razdoblje, kroz koje će obiteljske veze postati još jače, a sreća još veća.

​​​​​​​
Dobro došli u obitelj.
​​​​​​​Dobro došli u Baby Center.


Kupone mogu koristiti samo članovi kluba, od 1. 2. do 31. 7. 2023. u bilo kojoj prodavaonici Baby Center u Hrvatskoj i na babycenter.hr.

Kuponi se ne mogu iskoristiti za proizvode na akcijama, klub popustima i akcijama te ostalim promocijama s artiklima na popustu. Popusti i bonusi se ne zbrajaju. Vrijedi na proizvode na zalihi. Slike su simbolične. Za moguće tiskarske pogreške se ispričavamo.
​​​​​​​
Klub cijena – cijena koju za određeni proizvod plaća član kluba prilikom korištenja klupske kartice. Ukoliko artikl nema klub cijenu, kupac plaća redovnu cijenu.
Klub popust – popust koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda i vrijedi za članove kluba prilikom korištenja klupske kartice.

Više informacija dostupno je u našim prodavaonicama i na www.babycenter. hr. 

​​​​​​​
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN