Baby Center internet trgovina
0

Pobjednica nagradno natječaja je Romina Garbin! 
Čestitamo pobjednici! Biti će kontaktirana putem e-maila! 

NAGRADNA IGRA: »UZ BAMBO NATURE DO CYBEX KOLICA«

Sudjelujte u Bambo Nature nagradnoj igri. Sportska kolica Cybex Beezy mogu biti vaša!
​​​​​​​


U trgovinama Baby Center, Bubamara, na www.babycenter.hr i www.bubamara.eu u razdoblju od 19.5. - 30.6.2022. Bambo Nature nagrađuje vaše kupnje i vjernost. 
Kupnjom Bambo Nature proizvoda uz malo sreće možete osvojiti Cybex sportska kolica Beezy. 
Prijavite se u nagradnu igru i sudjelujte u nagradnom izvlačenju za bogate nagrade Bambo Nature!
​​​​​​​

Budite spremni uvijek i svugdje - uz Bambo Nature proizvode
​​​​​​
Bambo Nature pelene potvrđeno su ugodne za kožu i ekološki prihvatljive. Imaju izuzetna upijajuća svojstva i istovremeno su mekane, tanke, udobne i prozračne.

Zbog prozračnih materijala dječja koža ispod pelene može disati, što znači da postoji manji rizik od crvenila i ostalih problema s kožom. Upijajuće jezgra pelene potpuno je bez klora, a kanalići osiguravaju ravnomjernu raspodjelu tekućine daleko od dječje kože. Osim toga, materijali na sadrže parfeme i parabene, a otvori za nožice izrađeni su od netkanog materijala (polipropilena) i na sadrže lateks.

Indikator vlažnosti, koji postaje zelen kad je pelena mokra, podsjetit će vas kad je potrebno zamijeniti pelenu. Dostupno je čak sedam veličina (od broja 0, koji je izrađen posebno za nedonoščad, pa do broja 6). Za male istraživače, koji su uvijek u žurbi, tu su i praktične pelene hlače koje se nose jednostavno kao gaće.

Obavezni sastojak svake torbe za previjanje neizostavne su vlažne maramice izrađene od mješavine poliestera i viskoze. Maramice se mogu koristiti od rođenja jer su ugodne za kožu i ne sadrže parfeme i bojila. Da biste bebu mogli bilo gdje i bilo kada sigurno previti, kao pomagalo se preporučuju i meke, upijajuće i udobne Bambo Nature prostirke za presvlačenje sa simpatičnim životinjskim motivima.

Isprobajte skandinavsku kvalitetu i postanite dio Bambo Nature obitelji. Kupnjom proizvoda osigurajte si sudjelovanje u nagradnoj igri i uz malo sreće Cybex sportska kolica Beezy bit će vaša. JER VAM JE STALO.


Nagradna igra “Uz Bambo Nature do Cybex kolica”
​​​​​​​


Trajanje nagradne igre:
Nagradna igra odvija se na www.babycenter.hr i www.bubamara.eu od 19.5. do 30.6.2022.

Kako?
Jednostavno - za sudjelovanje ispunite obrazac i prijavite se u nagradnu igru.

Tko može sudjelovati?
Svi kupci Bambo Nature proizvoda.

Koja je nagrada?
Nagrada: Cybex sportska kolica Beezy

Potrebne su vam dodatne informacije?
Više informacija u pravilniku nagradne igre.
​​​​​​​

Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN