Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

SES FLOMASTERI VELIKI PERIVI 00261

Redovna cijena
44,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
OPIS: Sjajne boje koje se s lakoćom ispiru s tkanine i ruku. Nisu otrovne. UPOZORENJA: Proizvod (igračka) nije primjeren za djecu mlađu od 3 godine zbog sitnih dijelova koje dijete može progutati – opasnost od gušenja. Prije nego djetetu date igračku uklonite svu ambalažu, plastične vrećice i dodatke kao što su etikete, vrpce, spajalice, itd., te ih odgovarajuće bacite. Molimo da zadržite ove upute i adresu proizvođača za daljnje korištenje.
Mali umjetnici bit će posebno zadovoljnim ovim šarenim flomasterima. A veselit će se i roditelji - flomasteri se jednostavno peru s dječjih ručica i tkanine. Netoksični, flomasteri su primjereni za djecu od 2 i više godina.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.