Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

SES TRANSPARENTNE LJEPLJIVE BOJE 00324

Redovna cijena
179,99 Kn
Vrijednost s popustom
125,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
SADRŽAJ: 7 boja, kist, prozirna folija, slikovni predlošci UPUTE: Prije rada zaštitite odjeću, radnu površinu i namještaj. Površina prozirne folije mora biti čista i suha. Ispod prozirne folije stavimo predložak i počinjemo bojati. Pazimo da se različite mokre boje ne dotaknu jer se mogu međusobno izmiješati. Crtež sušimo cca 4 sata i zatim prelijepimo na drugu glatku podlogu (prozor, čaše, ...). Dekoracija se s lakoćom može ukloniti. UPOZORENJA: Igračka nije primjerena za djecu mlađu od 3 godine zbog sitnih dijelova koje dijete može odlomiti i udahnuti/progutati – opasnost od gušenja. Roditeljima savjetujemo da nadziru djecu tijekom igre. Prije nego djetetu date igračku uklonite svu ambalažu, plastične vrećice i dodatke kao što su etikete, vrpce, spajalice, itd., te ih odgovarajuće bacite. Nemojte crtati u vlažnim uvjetima ili direktno na suncu. Mokra boja može se s lakoćom ukloniti sa sapunom i vodom. Molimo da zadržite ove upute i adresu proizvođača za daljnje korištenje.
Na podlozi nacrtajte sliku, Kada se posuši, zalijepite je na drugu glatku površinu - prozorem staklene čaše i sl. Kad ti dekoracija dosadi, možeš je lako ukloniti. Set sadrži 8 boja, kist, podloge i predloške za slikanje.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.