Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

SMART TRIKE trampolin 3 u 1 9101300

Redovna cijena
949,99 Kn
Vrijednost s popustom
664,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
  • Moguće korištenje na 3 različita načina, tijekom cijele godine
  • Ultra elastična odskočna podlogu za ravnomjeran odskok
  • Gumirano podnožje
  • Primjeren za korištenje u zatvorenom prostoru
  • Brzo i jednostavno postavljanje (15 sekunda)
  • Promjer: približno 100 cm
  • Maksimalno opterećenje: 25 kg
  • Za dob: od 12 mjeseci do 5 godina (do 2. odnosno 3. godine uz rukohvat)
  • Garancija: 1 godina
Multifunkcionalan Smart Trike trampolin 3 u 1 moguće je postaviti na tri različita načina što omogućuje njegovo korištenje tijekom cijele godine:

 1. sa postavljenom rukohvatom za pridržavanje - kao trampolin za trening,
 2. bez rukohvata - kao trampolin za slobodno skakanje i
 3. obrnuto okrenut - kao bazen s lopticama.

Trampolin ima ultra elastičnu odskočnu podlogu za ravnomjeran odskok. Podloga za skakanje je izuzetno izdržljiva i UV otporna. Rukohvat za pridržavanje pričvršćen je za obruč, a ne na noge, čime se osigurava veća stabilnost trampolina. Postavljanje i sklapanje trampolina je brzo i jednostavno i nije potrebna montaža. Za postavljanje je dovoljno samo 15 sekunda. Podnožje trampolina je gumirano pa se može koristiti i u zatvorenom prostoru. Obrnuto okrenut trampolin se može koristi kao bazen s lopticama. Isporučuje se s 42 šarene loptice.

Promjer trampolina je približno 100 cm, a maksimalno dozvoljeno opterećenje 25 kg. Trampolin je primjeren za djecu starosti od 12 mjeseci do 5 godina, uz napomenu da bi djeca do 2. odnosno 3. godine trampolin trebala koristiti s montiranim rukohvatom za pridržavanje.

Pogledajte video predstavljanje proizvoda:

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.