Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

SNAILS lak za nokte, Confetti šljokice W1979

Redovna cijena
59,99 Kn
Otprema: do 21 radni dan
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR03 Split
Baby Center HR08 Varaždin
  • Zadovoljavaju najstrože svjetske propise o kozmetičkim proizvodima
  • Patentirana formulu od tri sastojka: voda, akrilni polimer i netoksično bojilo
  • Ne sadrže: dibutil-ftalat, toluen, formaldehid, formaldehidnu smolu, parabene, kamfor, mirise, MIT (metilisotiazolinon), amil cinamal
  • Ne sadrže mirise
  • Za skidanje nije potreban odstranjivač laka
  • Skidaju se pomoću vode i malo sapunice
Snails lak za nokte Confetti šljokice sadrži završni premaz s crnim i bijelim konfetima. Ova boja donosi dašak zabave i modni štih u svakodnevni život!
Snails netoksični dječji lakovi za nokte bit će omiljeni svakoj djevojčici jer uz Snails Kids može sigurno i lako bojiti svoj svijet i svoje noktiće. Roditelji se ne moraju brinuti oko zdravlja jer Snails lakovi za nokte ne sadrže štetne tvari, napravljeni su na bazi vode, a za skidanje nije potreban aceton već samo voda i malo sapunice. Snails lakovi proizvode se u Europi, zadovoljavaju najstrože svjetske propise o kozmetičkim proizvodima, te su sigurni za dječju upotrebu.

Snails

Snails je poznat po netoksičnim dječjim lakovima za nokte koji se proizvode i pakiraju u Europi.
Formula na bazi vode osigurava da se lakići ispiru s noktiju samo pomoću vode i malo sapuna, te da niti za odstranjivanje laka nije potrebno koristiti nikakve kemikalije.

Snails lakovi dostupni su u velikom broju boja, u sjajnim i mat nijansama, te dolaze u nekoliko različitih pakiranja.

Snails lakovi izumljeni su 2011. godine, te su prvi lakovi za nokte u svijetu koji se ispiru vodom. Ako djevojčice žele duže zadržati trajnost laka, potrebno je nanijeti dva sloja i svaki dobro osušiti, te koristiti završni sloj (koji se kupuje odvojeno) i koji učvršćuje lak do nekoliko dana, nakon čega će se ponovno isprati vodom i sapunom.

Svi Snails lakovi osim na dječje noktiće paze i na okoliš. Lakovi Snails napravljeni su na bazi vode, svi dijelovi pakiranja mogu se reciklirati, a proizvodi nikad nisu testirani na životinjama. Stoga djevojčice mogu istodobno biti ekološki osviještene i uživati u blještavim nijansama.

Snails Kids ukrasit će dječje noktiće, a roditeljima uljepšati dan jer:
- ovi luksuzni francuski lakovi za nokte zadovoljavaju najstrože svjetske propise o kozmetičkim proizvodima
- imaju patentiranu formulu od tri sastojka - vode, akrilnog polimera i netoksičnog bojila
- ne sadrže niti jedan od ovih 9 spojeva: dibutil-ftalat, toluen, formaldehid, formaldehidnu smolu, parabene, kamfor, mirise, MIT (metilisotiazolinon), amil cinamal
- prekrasno su dizajnirani u pakiranju prilagođenom djeci i bočici od bezolovnog, čistog talijanskog stakla
- ne sadrže mirise
- za skidanje nije potreban odstranjivač laka.

Uz kolekciju lakova dostupni su brojni dodaci: Snails flomasteri za nokte, šljokice za nokte, naljepnice za nokte...
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.