Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

SNAILS šljokice za nokte, Purple Blue ljubičaste AE809

Redovna cijena
29,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR08 Varaždin
Dodajte dašak glamura noktima vaše djevojčice uz pomoć šljokica iz Snails kolekcije. Nakon što namažete nokte omiljenim Snails lakom, posipajte nokat šljokicama i dodatno naglasite njegov sjaj. Čarobna bočica oduševit će vašu djevojčicu i omogućiti joj da zabljesne pred prijateljicama. Ipak su šljokice najbolje prijateljice svake djevojčice.

Snails

Snails je poznat po netoksičnim dječjim lakovima za nokte koji se proizvode i pakiraju u Europi.
Formula na bazi vode osigurava da se lakići ispiru s noktiju samo pomoću vode i malo sapuna, te da niti za odstranjivanje laka nije potrebno koristiti nikakve kemikalije.

Snails lakovi dostupni su u velikom broju boja, u sjajnim i mat nijansama, te dolaze u nekoliko različitih pakiranja.

Snails lakovi izumljeni su 2011. godine, te su prvi lakovi za nokte u svijetu koji se ispiru vodom. Ako djevojčice žele duže zadržati trajnost laka, potrebno je nanijeti dva sloja i svaki dobro osušiti, te koristiti završni sloj (koji se kupuje odvojeno) i koji učvršćuje lak do nekoliko dana, nakon čega će se ponovno isprati vodom i sapunom.

Svi Snails lakovi osim na dječje noktiće paze i na okoliš. Lakovi Snails napravljeni su na bazi vode, svi dijelovi pakiranja mogu se reciklirati, a proizvodi nikad nisu testirani na životinjama. Stoga djevojčice mogu istodobno biti ekološki osviještene i uživati u blještavim nijansama.

Snails Kids ukrasit će dječje noktiće, a roditeljima uljepšati dan jer:
- ovi luksuzni francuski lakovi za nokte zadovoljavaju najstrože svjetske propise o kozmetičkim proizvodima
- imaju patentiranu formulu od tri sastojka - vode, akrilnog polimera i netoksičnog bojila
- ne sadrže niti jedan od ovih 9 spojeva: dibutil-ftalat, toluen, formaldehid, formaldehidnu smolu, parabene, kamfor, mirise, MIT (metilisotiazolinon), amil cinamal
- prekrasno su dizajnirani u pakiranju prilagođenom djeci i bočici od bezolovnog, čistog talijanskog stakla
- ne sadrže mirise
- za skidanje nije potreban odstranjivač laka.

Uz kolekciju lakova dostupni su brojni dodaci: Snails flomasteri za nokte, šljokice za nokte, naljepnice za nokte...
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.