Off the Hook SPIN MASTER Off The Hook - Style Studio - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Off the Hook SPIN MASTER Off The Hook - Style Studio
129,99 KN
REDOVNA CIJENA
129,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 822294

  • Set sadrži 1 lutkicu,6 komada odjeće, 6 modnih dodatka, 1 torbu za kupnju, kutiju za cipele, kutiju za šešir, stalak za odjeću te knjigu modnih stilova.
OFF THE HOOK - Složi svoj look!
Upoznajte Milu, Jenni, Vivian, Alexis, Naiu i Brooklyn, moderne Off The Hook djevojke. Svaka mala modna lutka može biti potpuno stilizirana od glave do pete. Možete miješati i uskladiti njihove frizure, odjeću i cipele s jednostavnom, spojnom modom.
Set sadrži 1 lutkicu,6 komada odjeće, 6 modnih dodatka, 1 torbu za kupnju, kutiju za cipele, kutiju za šešir, stalak za odjeću te knjigu modnih stilova.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.