Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

TINY LOVE podloga za igru 1 2 3 here i grow 3333120481

Redovna cijena
599,99 Kn
Artikl nije na zalihi
Na raspolaganju u poslovnicama*:
Proizvod nije raspoloživ niti u jednoj poslovnici.
 • 3 načina korištenja
 • Potiče razvoj motoričkih sposobnosti
 • Uključuje:
   - podlogu za igru
   - 3 luka s otvorom
   - žabicu s ogledalom
   - zebru
   - zvečku u obliku loptice
   - potporni jastučić...
Svestrana podloga za igru sa lukom s kojeg vise šarene igračke potiče razvoj motoričkih sposobnosti i nudi 3 načina korištenja kroz 3 faze:

Prva faza:
Dijete će sigurno ležati na jastuku na leđima ili trbuhu i zabavljati se s raznim igračkama istražujući materijale, boje i zvukove.

Druga faza:
Za djecu koja samostalno sjede preoblikujte podlogu za igru u centar koji nudi stimulativnu igru s lopticom.

Treća faza:
Kad dijete počne raditi prve korake, tu su loptica i „koš“ koji će pomoći u razvoju djetetove koordinacije i stabilnosti.

Centar za igranje uključuje: podlogu za igru, 3 luka s otvorom, žabicu s ogledalom, zebru, zvečku u obliku loptice, potporni jastučić...
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.