Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

TOMMEE TIPPEE SET ZA NOVOROĐENČE 422439

Redovna cijena
139,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
Na raspolaganju u poslovnicama*:
BCHR03 Split
BCHR07 Rijeka
 • Set sadrži:
     - bočicu 150 ml,
     - 260 ml,
     - 2 dude,
     - CTN dudu i
     - pamučni podbradnjak
 • Dude imaju ventil protiv kolika
Tommee Tippee set sadrži bočicu od 150 ml i 260 ml, 2 dude koje su oblikovane kao majčina bradavica i imaju mekani vrh koji pruža prirodan osjećaj kod hranjenja. Duda ima i ventil kojim se osigurava protok zraka i onemogućava stvaranje mjehurića zraka unutar bočice i njezinog sadržaja što sprječava nastanak kolika. Osim toga, u setu se nalazi CTN duda i pamučni podbradnjak.

Tommee Tippee je britanska robna marka pomagala za dojenčad i mame. Tommee Tippee proizvodi nastaju kroz savjetovanje sa stručnjacima i mamama, tako da svaki proizvod donosi vrhunsku kvalitetu i stvarne prednosti pri korištenju. Proizvodima Tommee Tippee oduševljeni su i roditelji i djeca.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.