Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BESAFE zaštita za tablet i sjedalo automobila black 505167

Redovna cijena
429,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR07 Rijeka
Baby Center HR03 Split
  • Zaštita za tablet
  • Zaštita za sjedalo automobila
  • Primjereno za sve vrste auto sjedala
BeSafe zaštita za tablet i sjedalo automobila omogućuje siguran način korištenja tableta tijekom putovanja tako što je testirana na automobilskim testovima za nesreće te je opremljena pametnim mehanizmom za zatvaranje “Fidlock” koji drži sve na mjestu. Također štiti sjedala od prljavštine i pritiskanja i lako se čisti.
Mogućnost prilagodbe u visini čini ju prikladnom za sve vrste sjedala vozila. Budući da je odvojiva u dva dijela i s dodatnim sigurnosnim remenom, može se koristiti čak i za sjedala okrenuta prema naprijed. Dva velika zatvarajuća džepna mjesta pružaju prostor za male potrebe.
Kompatibilna sa sistemom ISOfix.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.