BESAFE zaštita za tablet i sjedalo automobila black 505167 - Baby Center internet trgovina
0
BESAFE zaštita za tablet i sjedalo automobila black 505167
459,99 KN
REDOVNA CIJENA
459,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 733298

Boje

BESAFE zaštita za tablet i sjedalo automobila black 505167
  • Zaštita za tablet
  • Zaštita za sjedalo automobila
  • Primjereno za sve vrste auto sjedala
BeSafe zaštita za tablet i sjedalo automobila omogućuje siguran način korištenja tableta tijekom putovanja tako što je testirana na automobilskim testovima za nesreće te je opremljena pametnim mehanizmom za zatvaranje “Fidlock” koji drži sve na mjestu. Također štiti sjedala od prljavštine i pritiskanja i lako se čisti.
Mogućnost prilagodbe u visini čini ju prikladnom za sve vrste sjedala vozila. Budući da je odvojiva u dva dijela i s dodatnim sigurnosnim remenom, može se koristiti čak i za sjedala okrenuta prema naprijed. Dva velika zatvarajuća džepna mjesta pružaju prostor za male potrebe.
Kompatibilna sa sistemom ISOfix.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.