Naša priča

O nama

Dobrodošli u obitelj Baby Center

Baby Center i Bubamara postale su jedna velika obitelj. Ponosni smo na našu dugogodišnju tradiciju, stručno znanje  i praćenje potreba vas kao naših vjernih kupaca. Još smo više ponosni na to da nam trudnice, roditelji i svi oni, čiji se svijet vrti oko najmlađih, vjeruju već 30 godina. Želimo i u budućnosti graditi čvrstu povezanost s vama - kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenicima. Kako obiteljska povezanost nudi sigurno utočište, u kojoj se cijeni suradnja i pruža podrška, tako je i u našoj obitelji Baby Center svaki dan ispunjen međusobnim poštivanjem, pomaganjem i napredovanjem.

Obitelj je naša inspiracija i motivacija

Obitelj je najdragocjenija i najvažnija zajednica za sigurno i bezbrižno odrastanje. 30 godina djelovanja u dječjem svijetu temelj je za naš daljnji put, a pomisao na sve obitelji koje smo dotakli u ova tri desetljeća puni nas energijom i motivacijom da budemo još bolji i uspješniji. Svakodnevno su obitelji, uže ili šire, s djecom, koja će jednog dana izrasti u izuzetne osobe, naša motivacija i neiscrpan izvor inspiracije. Zato se pri kreiranju široke i kvalitetne ponude fokusiramo na najnovije trendove i dobro poznavanje svijeta djece i roditeljstva. Sve je traženija i naša sveobuhvatna stručna podrška koju ljubazno dijelimo s vama kroz razdoblje trudnoće, sigurno i razigrano djetinjstvo te radošću ispunjeno roditeljstvo.

Upoznajmo linije u obitelji Baby Center

U Baby Centru vam želimo olakšati odabir, a ujedno i približiti široku i bogatu ponudu asortimana, zbog čega smo uveli tri kategorijske linije: 

linija obuhvaća cjelokupnu paletu igračaka od rođenja do dobi od 10 godina 

linija nudi vrhunsku ponudu dječje opreme, dodataka i namještaja od rođenja 

linija obuhvaća udobnu odjeću i obuću od rođenja do dobi od 10 godina


Vjerujemo da ćete u odabranoj ponudi u svakoj od zasebnih linija unutar brenda Baby Center  (i BC by Baby Center) pronaći kvalitetu, pouzdanost i raznolikost koju trebate za vašeg mališana. Naravno da i dalje mislimo na trudnice, što je i naš poseban dio, tako da vas ponudom asortimana za trudnice pratimo u razdoblju iščekivanja najljepše uloge koja slijedi. 

Uz sveobuhvatnu ponudu asortimana koji nudi sigurnost, ugodnu udobnost i bezbrižnu razigranost, nastojat ćemo i dalje biti prvi izbor u dječjem svijetu. Za sve obitelji, velike i male. 

Prvi koraci Baby Centra pred 30 godina

Sve je započelo 1992. godine, kada se u Brežicama otvorila prva trgovina Baby Center. Na samo 20 m² tada smo ponudili različite proizvode za djecu, koje je tržište tražilo, a kupci dobro prihvatili.  Postupnim širenjem prodajne mreže proširila se i raznovrsnost ponude, širi izbor poznatih robnih marki i asortimana, jer su osim proizvoda za bebe i djecu, buduće mame pronašle i proizvode za trudnoću. Već 1995. godine na slovenskom tržištu prvi put se pojavljuje još jedan specijalizirani domaći ponuđač proizvoda za djecu, u Ptuju je otvorena prva trgovina Pikapolonica, koja također uspješno širi svoju prodajnu mrežu i ubrzo prelazi granice Slovenije.

Baby Center je na hrvatsko tržište ušao 2012. godine, nedugo prije toga s franšiznim trgovinama ušao je na Kosovo, a prošle 2021. godine i na tržištu Sjeverne Makedonije. Bubamara je u Hrvatskoj prisutna od 2009. godine. 

Spajanjem, koje je povezalo tradiciju i znanje dva vodeća trgovačka brenda s ponudom za djecu, otvorile su se nove mogućnosti za razvoj poslovanja i nadogradnju ponude u 2021. godini u okviru sada već zajedničkog brenda Baby Center. 

S ponosom gledamo unatrag, s velikim nadahnućem gledamo u budućnost te se veselimo svim novim generacijama djece koja će i u budućnosti rasti s nama.

Slijedite nas na društvenim mrežama:

Dobrodošli u obitelj

Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN