BESAFE dodaci za autosjedalicu - jastučić za spavanje 511024 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BESAFE dodaci za autosjedalicu - jastučić za spavanje 511024
197,99 KN 219,99 KN
Redovna cijena 219,99 KN
-10%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

197,99 KN

Vrijedi od 19.01.2022 do 19.01.2022

Internet akcija

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 771854

Boje

BESAFE dodaci za autosjedalicu -  jastučić za spavanje 511024
  • Odgovara svim BeSafe autosjedalicama grupe 1 i 2/3
  • Jednostavno održavanje - pere se bez uklanjanja punjenja
BeSafe jastučić omogućuje djeci da i u autosjedalici odmore glavu. Glavu naslone bočno na jastučić tako da glava ostane zaštićena unutar školjke autosjedalice.

Jastučić se jednostavno pričvršćuje ispod školjke autosjedalice i odgovara svim BeSafe autosjedalicama grupe 1 i grupe 2/3.

Može se namjestiti po visini, dijete ga može rotirati da mu bude što udobnije, a kada nije u upotrebi može ga se prebaciti preko naslona za glavu. 

BeSafe jastučić može se oprati cijeli bez uklanjanja punjenja.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.